T-Live: Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του 19χρονου που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από σκηνοθέτη

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η σοκαριστική περιγραφή ενός άνδρα στην ιστοσελίδα 2020mag.gr που αναφέρει ότι βίωσε μία εφιαλτική βραδιά στο σπίτι του διακεκριμένου σκηνοθέτη, όταν πηγαίνοντας να απαγγείλει τον πρώτο του θεατρικό μονόλογο βρέθηκε να κακοποιείται σεξουαλικά.

Ο Νίκος Σ. διευκρίνισε ότι ούτε τα δικά του στοιχεία, αλλά ούτε και αυτά του θύτη του επιθυμεί να δημοσιοποιηθούν, καθώς θα το έκανε ο ίδιος στην Δικαιοσύνη στην οποία κατέφυγε σήμερα μέσω του δικηγόρου του, κ. Ιωάννη Βλάχου.

 Ο ηθοποιός δεν κατέθεσε μήνυση, όπως μετέφερε στο ρεπορτάζ της για την εκπομπή T-Live η δημοσιογράφος Ρεγγίνα Σπυράτου, καθώς περιμένει την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα, όπως έκανε σε ανάλογες πρόσφατες περιπτώσεις.

«Κατ’ αρχήν ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του. Από την άλλη, επειδή είναι βαρύτατα τα εγκλήματα που έχει υποστεί κι αφορούν την προσωπική του ζωή, επιθυμεί σε κάθε περίπτωση να διατηρήσει το πρόσωπό του και το όνομά του αυτή τη στιγμή έξω από τη δημοσιότητα.

Από την άλλη, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, περιμένουμε από τη δικαιοσύνη να επιδείξει τα αντανακλαστικά που προσφάτως έχει δείξει και να κινηθεί αυτεπαγγέλτως, οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα έχει όλα τα στοιχεία για να εκτιμήσει τι προκύπτει και για ποια εγκλήματα θα ασκηθούν διώξεις. Ο ίδιος αρκείται σε αυτά που έχει υποστεί ο ίδιος και τα έχει περιγράψει στη συνέντευξη που έδωσε προσφάτως. Δε θα αναφερθεί σε κανένα άλλο πρόσωπο παρά μόνο σ τον ίδιο και σε αυτά τα οποία υπέστη ο ίδιος.

Θα κατονομάσει τον σκηνοθέτη σε περίπτωση που κληθεί από τις Αρχές» είπε ο δικηγόρος.

Δες όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο:

Read More

And More