T-Live – Βουρκώνει on camera η χήρα του Προέδρου της Βαρβακείου Αγοράς: “Αυτή η πανδημία άφησε πόνο και μοναξιά…” (video)

Σχεδόν έναν μήνα μετά τον χαμό του προέδρου της Βαρβακείου Αγοράς, Κλεάνθη Τσιρώνη, από κορονοϊό, η σύζυγός του ανοίγει την πόρτα του ησυχαστήριού τους στο χωριό Ελαιώνας στην Ηλεία στη δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου και την κάμερα της εκπομπής T-Live.  Η ίδια είναι συντετριμμένη και με δυσκολία συγκρατεί τα δάκρυά της.

«Αυτή η πανδημία άφησε πίσω πόνο και μοναξιά. Πονάει πάρα πολύ. Ήρθα εχθές (στην Ηλεία) και όταν κατέβηκα να ανοίξω, ήθελα να φύγω. Καθόμουν έξω στον δρόμο και έκλαιγα» παραδέχεται βουρκώνοντας.

Ο Κλεάνθης Τσιρώνης και η σύζυγός του Αθανασία είχαν σαν όνειρο να μείνουν μόνιμα στο εξοχικό τους. Ένα όνειρο όμως, που έμεινε ανεκπλήρωτο. «Όπως αγάπησε εμένα, έτσι αγάπησε και τον τόπο μου εδώ. Ερχόμασταν συνέχεια. Έκανε όνειρα ότι σε δύο χρόνια θα έρθουμε να ζήσουμε εδώ. Του έλεγα ότι είναι νωρίς. Και μου έλεγε ότι θα με πάει κάτω στον παράδεισο» εξομολογείται.

Δες τη συγκινητική εξομολόγηση της Αθανασίας Τσιρώνη στο παρακάτω βίντεο:

 

Read More

And More