T-live: Η συγκλονιστική μαρτυρία του γιου του Γιώργου Κύρτσου για το τροχαίο που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή (video)

Σε μια συγκλονιστική μαρτυρία προχώρησε ο γιος του πολιτικού Γιώργου Κύρτσου, Χρήστος, ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε ένα τροχαίο με το φορτηγό που οδηγούσε, που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή του.

Με αφορμή τη φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο και το… στραπατσαρισμένο όχημα που οδηγούσε, ο Χρήστος μίλησε σήμερα στο T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Τα θυμάμαι όλα, δεν έχω απώλεια μνήμης. Είμαι στα καυσόξυλα 10 χρόνια, αλλά αυτή τη διαδικασία την έκανα πρώτη φορά φέτος. (…) Το τροχαίο έγινε νωρίς το πρωί, και ευτυχώς δηλαδή, γιατί ήμουν ξεκούραστος και το μυαλό ήταν στη θέση του. Τη γλίτωσα, όπως τη γλίτωσα. Πιστεύω ότι αν δεν έκανα κάποιες κινήσεις την ώρα που αναποδογύριζε το φορτηγό, θα είχαμε δυστύχημα» είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Συνειδητοποίησα ότι κάτι δεν πάει καλά στην κατηφόρα. Άρχισα να χάνω το πεντάλ του φρένου. Τράβηξα μέχρι και χειρόφρενο, μια ακραία λύση. Είχα τον χρόνο και να φοβηθώ… Θα κατέληγα σε ένα γκρεμό. Δεν είμαι άνθρωπος που φοβάμαι εύκολα αλλά εκείνη την ώρα τρομοκρατήθηκα. Ευτυχώς εκείνη την ώρα είχα ένα καθαρό μυαλό στο να πηδήξω στη θέση του συνοδηγού όπου εκεί υποπτεύομαι ότι έσπασα τη λεκάνη μου» καταλήγοντας ότι το χειρουργείο διήρκησε 6,5 ώρες.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το T-Live:

Read More

And More