T-live: Ποιο είναι το ζευγάρι που παντρεύτηκε στο Πήλιο και αγνοείται μετά τη θεομηνία

Θρίλερ με το νιόπαντρο ζευγάρι από την Αυστρία που χάθηκε όταν τα νερά από τη σφοδρή κακοκαιρία Daniel παρέσυραν την εξοχική κατοικία όπου διέμεναν, στα Ποτιστικά Πηλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του T-live και της Ρένας Κουβελιώτη, ο Φίλιπ και η Μικαέλα, όταν ξέσπασε η καταιγίδα προτίμησαν να παραμείνουν στην κατοικία που ενοικίαζαν, θεωρώντας ότι εκεί θα είναι πιο ασφαλείς.

Ήταν 24 Αυγούστου, 12 ημέρες πριν χαθούν. Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Μαζί με περίπου 40 άτομα, φίλους και συγγενείς που ταξίδεψαν στο Πήλιο για το γάμο τους και αντάλλαξαν όρκους ζωής στο δημαρχείο.

Η ληξίαρχος Νότιου Πηλίου, παρούσα και αυτή στην τελετή, λύγισε στην κάμερα όταν θυμήθηκε την ημέρα που ο Φίλιπ και η Μικαέλα παντρεύτηκαν.

Στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε η Μικαέλα και ο Φίλιπ χορεύουν χέρι χέρι. Στο βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το T-live, το ζευγάρι λάμπει από ευτυχία. Οι δυο τους έρχονταν πολύ συχνά την Ελλάδα. Στο Πήλιο είχαν αδυναμία.

Η Μικαέλα και ο Φίλιπ, άνθρωποι με πάθος για τη ζωή, τα ταξίδια και την περιπέτεια, μοιράζονται την μεγάλη τους αγάπη για το σκέιτμπορντ.

Εκείνη ασχολείται επαγγελματικά με το άθλημα κατεβαίνοντας σε παγκόσμιους διαγωνισμούς εκπροσωπώντας τη χώρα της.

Εκείνος προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και ψηφιακός δημιουργός, έχει αποτυπώσει την αγάπη του για τη χώρα μας σε πολλά από τα έργα του. Όπως σε αυτήν την τρισδιάστατη εικόνα που έχει εμπνευστεί από παραλία της Ελλάδας.

To καλοκαίρι του 2020 το ζευγάρι είχε βρεθεί ξανά στα Ποτιστικά του Πηλίου. «Να είσαι γάτα και να κοιμάσαι στον ζεστό καλοκαιρινό ήλιο της Ελλάδας» έγραφε ο Φίλιπ στο Twitter, φωτογραφίες από το συγκρότημα εξοχικών κατοικιών στο οποίο έμεναν και φέτος, πριν η φονική κακοκαιρία έρθει να σαρώσει τα πάντα.

Read More

And More