T-live: Προσπαθούσε για χρόνια να αποκτήσει παιδί και έμεινε έγκυος στα 52 της – Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Σε ηλικία 52 ετών, η Σοφία διανύει τον πέμπτο μήνα της κύησής της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Οι αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες να αποκτήσει το δικό της παιδί, αλλά και μία αποβολή, δεν έκαμψαν την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Η 52χρονη γυναίκα μίλησε στην κάμερα του T-live. «Μία ημέρα πριν κλείσω τα 52, έμεινα έγκυος. Δια νόμου είναι μέχρι τα 50 μπορείς να κάνεις εξωσωματική γονιμοποίηση, αλλά λόγω κορονοϊού πήρε παράταση. Πρόλαβα, το είδα εντελώς τυχαία. Έπρεπε να κάνω μία αίτηση και το προλάβαμε μέσα σε 15 ημέρες».

«Πριν 7,5 – 8 χρόνια είχα πάει να κάνω εξωσωματική γονιμοποίηση αλλά ήμουν ήδη έγκυος χωρίς να το ξέρω. Απέβαλα μετά από κάποιες ημέρες και αυτό επηρέασε τη ψυχολογία μου και το άφησε» πρόσθεσε η Σοφία.

Στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια «βράχος» ο σύζυγός της, ο οποίος μετά από ένα ατύχημα, έδινε σκληρή μάχη για να επανέλθει. «Έχω κάνει έξι χειρουργεία, αλλά όταν είπαμε να προσπαθήσουμε για τελευταία φορά, να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, σιγά σιγά όλα αυτά τα προβλήματα ξεπεράστηκαν» είπε χαρακτηριστικά.

Δες όλα όσα είπαν στο T-live:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164