T-live: Συγκλονίζει η 27χρονη Ιωάννα – «Με μαχαίρωσε θεωρώντας ότι είχα σχέση με τον άντρα της»

Στο πλατό της εκπομπής T-live βρέθηκε η 27χρονη Ιωάννα η οποία πριν από μερικούς μήνες δέχτηκε επίθεση στη μέση του δρόμου, όταν μια γυναίκα την κάρφωσε με μαχαίρι, θεωρώντας πως πρόκειται για την ερωμένη του άντρα της.

Η ημέρα της επίθεσης

Σοκάρουν οι περιγραφές της Ιωάννας για τον τρόπο με τον οποίο της επιτέθηκε: «Βγήκα από το σπίτι μου για να πάω για καφέ στο σπίτι της αδερφής μου και αυτή η γυναίκα είχε κρυφτεί, δεν είχαμε κάποιο ραντεβού γιατί αν ήταν έτσι θα είχα πάρει κι εγώ τα μέτρα μου για να ξέρω τις θα κάνω», είπε αρχικά.

Και συνέχισε για την στιγμή που δέχτηκε τις μαχαιριές: «Μου είπε ότι ήθελε μόνο να μου μιλήσει και πως δεν ήθελε να μου κάνει τίποτα. Μετά όμως άρχισε να τρέχει κατά πάνω μου, εμένα κάτι δεν μου άρεσε και έτρεξα κι εγώ. Με το που φτάνω έξω από την πόρτα της αδερφή μου, βγάζει το μαχαίρι και με καρφώνει με δύο μαχαιριές στην κοιλιά και μία στον ώμο».

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια της εκπομπής, η γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα θεωρούσε πως διατηρούσε σχέση επί οκτώ χρόνια μαζί της.

Η 27χρονη Ιωάννα ξεκαθάρισε στο T-live πως ο συγκεκριμένος άνδρας είναι φιλικό της πρόσωπο, ενώ ουδέποτε συνδέθηκε ερωτικά μαζί του.

Περισσότερα αποκάλυψε και ο δικηγόρος της 27χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος:

Read More

And More