Tέλος από τα social media ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle;

Τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισαν να εγκαταλείψουν ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle και σύμφωνα με την εφημερίδα The Sunday Times η σκέψη της επανενεργοποίησής τους δεν περνά καν από το μυαλό τους.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ σταμάτησαν να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους στο Instagram, όπου είχαν περισσότερους από 10 εκατομμύρια «ακολούθους», στις αρχές Απριλίου του 2020, αποφάσισαν να αποχωρήσουν και επισήμως από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Μια πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζεύγος ανέφερε στην εφημερίδα ότι «δεν προβλέπεται» να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για το νέο ίδρυμά τους, το Archewell, και ότι είναι «ελάχιστα πιθανό» να ενεργοποιήσουν ξανά τους προσωπικούς λογαριασμούς τους.

Όπως αναφέρει μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα, το ζεύγος «βγήκε από την πλάνη του» από το «μίσος» που βίωσε στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης ενώ η Μέγκαν μιλώντας στο στο podcast «Teenager Therapy» έκανε λόγο για μια «σχεδόν ανυπόφορη» εμπειρία από το τρολάρισμα στο διαδίκτυο.

 
 
 

Read More

And More