The 2Night Show: Η Νόνη Δούνια απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Νόνη Δούνια απόψε, Τρίτη 16 Απριλίου συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2Night Show».

Μια γυναίκα «πολυεργαλείο», αφού εκτός από το modeling τα κατάφερε υπέροχα στην υποκριτική, στην παρουσίαση αλλά και στην πολιτική.

Γιατί αρνείται να κάνει ανανέωση όρκων με τον σύζυγό της; Πώς βίωσε την εφηβεία των παιδιών της; Με ποια μοντέλα της παλιάς σχολής μιλάει καθημερινά; Τι θυμάται από τα καλλιστεία και γιατί δεν αισθανόταν όμορφη ως μοντέλο; Τι ξεκαθάρισμα έκανε στη ζωή της, όταν δεν εκλέχτηκε βουλευτής στις τελευταίες εκλογές; Γιατί δεν τα παράτησε και έβαλε στόχο την εκλογή της στην Ευρωβουλή; Τέλος, μιλάει για τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού και δηλώνει πως η ειλικρίνεια έχει κόστος στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά της.

Στην παρέα του «The 2Night Show», έρχεται καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Σάκης Καρπάς των Unboxholics. Ο αγαπημένος YouTuber εξηγεί πώς από τα horror παιχνίδια κατέληξε, μαζί με τον αδερφό του Αλέξανδρο, να δημιουργούν μια horror ταινία. Πόσο καιρό διήρκησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Μην Ανοίγεις την Πόρτα»;

Ποιο τρομακτικό περιστατικό συνέβη με την Φωτεινή Λεβογιάννη στη διάρκεια των γυρισμάτων και πώς συνδέεται με τον θρύλο για τη «στροφή της νύφης»; Τέλος, μιλάει για το ταξίδι που έκανε με τη γυναίκα του και την κόρη του στην Αμερική και τα απρόοπτα που συνέβησαν στην κακόφημη Αλμπουκέρκη, όπου γυρίστηκε το «Breaking Bad».

 

Read More

And More