The Bachelor 2 – Αλέξης Παππάς: Ο χωρισμός από την Αλέσια, τα ανατρεπτικά ραντεβού με τις κοπέλες και η Ελευθερία Ελευθερίου

Το The Bachelor 2 κάνει απόψε πρεμιέρα και ο Αλέξης Παππάς μίλησε πρώτη φορά τηλεοπτικά για την εμπειρία των γυρισμάτων, την περιβόητη πρώην σύντροφό του Αλέσια και το Survivor, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Όταν σου έρχεται στο μυαλό η λέξη παράδεισος, είναι ακριβώς αυτό» είπε για το The Bachelor ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στη σχέση του με την Αλέσια Ντέμετζ, εξομολογήθηκε: «Ήταν μία γνωριμία που έγινε με την Αλέσσια. Είχα έρθει πιο κοντά μέσω τηλεφώνου και μηνυμάτων. Κάποια στιγμή είχαμε αφήσει ένα ανοιχτό ραντεβού για τις 25 Μαρτίου. Αυτή η σχέση δε μπορούσε να βρει κοινά σημεία και να πορευτεί και ολοκληρώθηκε. Είναι αυτό που λέμε ότι ο έρωτας στου χτυπάει την πόρτα με την πρώτη ματιά».

Είναι ο Αλέξης Παππάς των μεγάλων σχέσεων; «Είχα δύο μεγάλες σοβαρές σχέσεις μέχρι στιγμής. Είμαι σε φάση να κάνω το επόμενο βήμα αν βρω την κατάλληλη γυναίκα. Θεωρώ ότι είμαι στο κατάλληλο μέρος για να βρω την κοπέλα που θα μου κλέψει την καρδιά. Υπάρχουν πολλές κοπέλες κοντά μία εβδομάδα, αλλά την επόμενη αυτό ανατρέπεται γιατί βλέπω κάποια νέα στοιχεία από άλλες κοπέλες, που με οδηγούν κοντά σε κάποιες άλλες. Καθρεφτίζεται και η δικιά μου προσωπικότητα μέσα από αυτά τα γεγονότα.

Οι εκπλήξεις του The Bachelor 2

«Υπάρχουν πολλά ραντεβού που είναι κάτω από τη θάλασσα, είναι πάνω από τη θάλασσα και ψηλά στον αέρα. Είναι τρομερά, ασύλληπτα. Αυτό το Bachelor θα ανοίξει τα μάτια σε όσους θέλουν να ερωτευτούν και να πάρουν ιδέες για το πώς μπορούν να έρθουν κοντά με τον άνθρωπό τους. Υπάρχουν ζήλειες και εντάσεις μεταξύ των κοριτσιών. Ο στόχος τους είναι να έρθουν πιο κοντά μου και να κλέψουν την καρδιά μου» δήλωσε ο Αλέξης Παππάς.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για το Survivor. Με ποιους πρώην παίκτες έχει ακόμα επαφή και για το εάν έγινε τελικά κάτι… περισσότερο με την Ελευθερία Ελευθερίου. «Μπορεί η άποψή μου στο Survivor να μην ήταν αρεστή, σκοπός μου όμως ήταν να λέω την αλήθεια όπως τη βίωνα. Δεν ήταν ο στόχος μου να στενοχωρήσω κάποιον. Μπορεί να βγει ένας εαυτός που δεν ήσουν προετοιμασμένος ότι δεν θες να ακούσεις. Δεν έχω τίποτα με κανένα παιδί από το Survivor. Απλά έχω περισσότερες σχέσεις με κάποια παιδιά, όπως ο  Τριαντάφυλλος, η Ελευθερία, ο Σάκης και η Μαριαλένα.

Δεν έγινε τίποτα με την Ελευθερία. Είμαστε δύο καλοί φίλοι. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, έχει τον δικό της ιδιαίτερο χαρακτήρα. Παρόλα αυτά δε συνέβη να βρεθούμε εμείς οι δύο ερωτικά. Ήρθε όμως η φιλία και αυτό είναι θεμιτό».

Read More

And More