The Bachelor 2: Αλέξης Παππάς σε αδερφό Ιζαμπέλας – «Εγώ αυτός είμαι – Ήρθες προκατειλημμένος»

The Bachelor 2: Η στιγμή που ο Αλέξης Παππάς θα γνώριζε τις οικογένειες των κοριτσιών έφτασε και η συνάντησή του με τον αδερφό της Ιζαμπέλας δεν ήταν καθόλου καλή.

Ο Αλέξης Παππάς σε έναν διάλογο με τον αδερφό της Ιζαμπέλας αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή τις διαφορές τους αλλά και την έλλειψη εμπιστοσύνης.

«Είσαι ένας άνθρωπος ειλικρινής οπότε φαντάζομαι θα σου αρέσουν οι αλήθειες. Αν εσύ τώρα θεωρείς πως η αδερφή σου δεν μπορεί να είναι με ένα άτομο το οποίο δεν την σέβεται ή δεν την τιμά θα μπορούσες να της μιλήσεις και να τα βρείτε μεταξύ σας», είπε ο Αλέξης Παππάς.

Και πρόσθεσε: «Βλέπω έναν άνθρωπο ο οποίος ήρθε εδώ πέρα στην αρχή λίγο προκατειλημμένος.  Αυτή την αίσθηση έχω αν δεν κάνω λάθος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να έρθω σε κόντρα μαζί σου. Ακόμη και τώρα, αν έχεις οποιαδήποτε σκέψη ότι τα πράγματα μπορεί να μην πάνε καλά με την Ιζαμπέλα θέλω να σου πω ότι εγώ αυτός είμαι. Αν πρόκειται να είμαι με την Ιζαμπέλα το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω μαζί σου είναι να ξοδεύω τον χρόνο μου».

Αμέσως ο αδερφός της Ιζαμπέλας του απάντησε

«Αν εσύ είσαι με την Ιζαμπέλα, όσο διαρκεί αυτό, άλλα τόσο θα μαθαίνω και εσένα. Δεν σχηματίζω άποψη από την πρώτη μου επαφή με έναν άνθρωπος».

Πάντως εάν η τελική επιλογή του Αλέξη Παππά θα είναι η Ιζαμπέλα, τότε τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα για την γνωριμία με την οικογένειά της.

The Bachelor 2 – Δες το παρακάτω απόσπασμα

 

Read More

And More