The Bachelor 2: “Δεν εντυπωσιάστηκα πολύ όταν είδα τον Αλέξη Παππά”

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο πρωταγωνιστής του “The Bachelor 2” και συνεπώς ο άνδρας που οι συμμετέχουσες θα δώσουν σκληρή “μάχη” για μια θέση στην καρδιά του. Μπορεί η πλειονότητα των κοριτσιών να ενθουσιάστηκε μόλις αντίκρυσε για πρώτη φορά τον Mr Bachelor, ωστόσο υπήρχαν και εκείνες που δεν χάρηκαν ιδιαιτέρως.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Λάουρα. Η 19χρονη σε μια συζήτηση που είχε με τη Νατάσα σχετικά με τον Αλέξη Παππά, της αποκάλυψε ότι δεν εντυπωσιάστηκε με την εξωτερική εμφάνισή του και έτσι δεν θα μπει στη διαδικασία να τον διεκδικήσει. Ωστόσο, αν εκείνος της δείξει τα συναισθήματα και τις προθέσεις του, είναι θετική στο να τον γνωρίσει καλύτερα. 

“Καλώς φαίνεται απλά δεν θα μπω στη διαδικασία να τον κυνηγήσω. Από την πρώτη φορά που τον είδα, γιατί εγώ τον είδα μόνο στο κόκκινο χαλί, δεν εντυπωσιάστηκα και τόσο. Δεν θα έκανα το πρώτο βήμα. Δεν ξέρω αν θα του δώσω την ευκαιρία να κάνει το πρώτο βήμα. Θα πρέπει να μου δείξει ότι με θέλει πολύ για να πάω. Εμένα δεν με ενδιαφέρει που είναι διάσημος”, είπε χαρακτηριστικά η Λάουρα.

Δες το βίντεο:

Read More

And More