The Bachelor 2: Κινηματογραφικοί έρωτες ζωντανεύουν σε αυτό το ραντεβού με τον Αλέξη Παππά

Νέο επεισόδιο για το The Bachelor με τα κορίτσια της βίλας να μετρούν πλέον αντίστροφα για τη νέα τελετή των ρόδων από την οποία και προκύψει μια ακόμη αποχώρηση για το ριάλιτι του Alpha.

Όσα θα δούμε το βράδυ της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου στο νέο επεισόδιο…

Το σκηνικό παραμυθένιο. Η Ιωάννα ως Ωραία Κοιμωμένη περιμένει τον Αλέξη να την ξυπνήσει με το φιλί του. Δίπλα τους η κακιά μάγισσα του παραμυθιού και οι τρεις νεράιδες που απλά… δεν μπορούν να κάθονται έτσι!

 

Ακόμη ένας κινηματογραφικός έρωτας αποτυπώνεται φωτογραφικά από τον Γιώργο Μακρή για το περιοδικό ΟΚ. To ραντεβού έκπληξη του Αλέξη για τις κοπέλες του The Bachelor όμως, επιφυλάσσει και άλλες σκηνές από αγαπημένες μας ταινίες!

Οι κοπέλες θα ζήσουν έναν κινηματογραφικό έρωτα σε αυτό το ραντεβού με τον Bachelor. Χαρακτηριστικές σκηνές από γνωστές και αγαπημένες ταινίες θα ζωντανέψουν με πρωταγωνιστές τον Αλέξη και τις κοπέλες που θα φωτογραφηθούν για το περιοδικό ΟΚ. Αφού ο Διευθυντής του περιοδικού, Νίκος Γεωργιάδης, δώσει τις γενικές οδηγίες, η Φαίη και η Αθηνά New York είναι έτοιμες για τη σκηνή του Dirty Dancing με τον Αλέξη!

Read More

And More