The Bachelor 2: Σε νέα ώρα η Τελετή των Ρόδων – Ποια θα αποχωρήσει απόψε;

The Bachelor 2:  Μετά από μια εβδομάδα εκπλήξεων και ανατροπών, ο Αλέξης Παππάς καλείται να βγάλει εκτός, άλλη μια κοπέλα από την βίλα του ριάλιτι – Ποια θα είναι αυτή;

Το νέο επεισόδιο του The Bachelor έρχεται σε νέα ώρα το βράδυ της Παρασκευής. Από αυτή την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή η το επεισόδιο με την Τελετή των Ρόδων θα ξεκινά στις 23:15, αφού νωρίτερα θα ακολουθεί οικογενειακή ταινία.

The Bachelor 2: Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο 

Η Γιώτα αφήνει να εννοηθεί ότι στο ραντεβού τους ο Αλέξης της εκμυστηρεύτηκε ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Στο ομαδικό ραντεβού θα δοθούν απαντήσεις και ο Αλέξης θα ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Όταν η Γιώτα λυγίζει και θέλει να φύγει, η Λένα στέκεται δίπλα της και την παρηγορεί. Η ένταση ωστόσο κορυφώνεται στο κοκτέιλ πάρτι και η Αθηνά εκτοξεύει τα βέλη της στη Λένα.

Ποια θα αποχωρήσει σήμερα από τη βίλα; Όσο περνάει ο καιρός, ο ανταγωνισμός και τα συναισθήματα εκτοξεύονται και μαζί τους τα νούμερα τηλεθέασης.

Μάλιστα χθες Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου, το The Bachelor σημείωσε πρωτιά τηλεθέασης στο γυναικείο νεανικό κοινό (15-24) με μέσο όρο 26,3%.

Read More

And More