The Bachelor: Άναψαν τα αίματα με τις νέες παίκτριες – “Από τη στιγμή που εκπαιδεύεται είναι ζώον” (video)

Τα πάνω κάτω έχουν φέρει στη βίλα του “The Bachelor” οι νέες αφίξεις κοριτσιών, καθώς οι παίκτριες έχουν κάνει αίσθηση με την είσοδο και την παρουσία τους από πολύ νωρίς, προσπαθώντας ίσως να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Φυσικά, οι πιο παλιές δεν υποδέχτηκαν τις καινούργιες με τον καλύτερο τρόπο. Εκεί που άρχισαν να λιγοστεύουν «επικίνδυνα» και η καθεμία από τις διαγωνιζόμενες έβλεπε το όνειρό της να γίνει η εκλεκτή του Παναγιώτη να πλησιάζει, οι νέες παίκτριες ήρθαν για να τους χαλάσουν τα σχέδια.

Αντζελίνα και Εριέτα δεν άργησαν να βγάλουν νύχια, εξαπολύοντας τις επιθέσεις τους, κυρίως στην Άννα, αλλά και στη Στέλλα. Άλλες παίκτριες, όπως η Βίβιαν, προτίμησαν άλλη στρατηγική, δίνοντας την ευκαιρία στις καινούργιες να γνωρίσουν τον Παναγιώτη, θεωρώντας τες σχετικά ακίνδυνες.

“Κορίτσια μου, με αυτή την Άννα δεν αντέχω άλλο! Περιμένω πώς και πώς να φύγει από το σπίτι. Έχει φέρει μια ανακατωσούρα μέσα στο σπίτι… Από την ημέρα που έχει έρθει όλα έχουν αλλάξει…”, δήλωσε αρχικά η Εριέτα. Στη συνέχεια, η Αντζελίνα πρόσθεσε: “Δεν έχω καλή σχέση με τα ζώα, οπότε δεν μπορώ να εκπαιδεύσω ένα ζώο. Από την στιγμή που εκπαιδεύεται από τις άλλες, ξεκάθαρα είναι διαχειρίσιμη και είναι σαν ζώο”.

Θα αντέξουν οι νέες παίκτριες; Ήρθαν για να μείνουν; Θα φανεί σύντομα!

Read More

And More