The Bachelor: Αποχώρησε η Εριέττα! Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και το άκρως καλλίγραμμο κορμί της – Φωτογραφίες

Άλλη μια Τελετή των Ρόδων έλαβε τέλος στο The Bachelor, με ακόμη μία αποχώρηση. Η γυναίκα που αποχώρησε στο αποψινό επεισόδιο, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να μη της δίνει το κόκκινο τριαντάφυλλο ήταν η Εριέττα. Η ξανθιά καλλονή έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να κερδίσει την καρδιά του γοητευτικού εργένη, ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε οριστικά από τη βίλα. Όσο ο τελικός πλησιάζει, μερικά από τα πιο δημοφιλή κορίτσια θα αποχωρούν και σήμερα ήταν η σειρά της Εριέττας.

Μπορεί να μην ήταν από τα φαβορί ή τις πρώτες επιλογές του Παναγιώτη, αλλά η Εριέττα τον έκανε πάντα να γελάει και να περνάει όμορφα μαζί της. Αυτός ήταν και ο λόγος που τη ζητούσε συνεχώς σε ραντεβού.

Μάλιστα, σε προηγούμενο επεισόδιο, η ξανθιά καλλονή είχε πετάξει και ένα… υπέροχο μαργαριτάρι, όταν ρώτησε τον Παναγιώτη αν ο Ναός του Ποσειδώνα… είναι μέσα στη θάλασσα!

Η Εριέττα είναι 21 χρονών και κατάγεται από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Σαντορίνη. Εργάζεται στον κλάδο του Τουρισμού. Ο λόγος που πήγε στο The Bachelor ήταν για να βρει τον έρωτα και να νιώσει δυνατά συναισθήματα. Μάλιστα, είχε δηλώσει πως επιθυμεί να κάνει ακόμη και οικογένεια με τον Παναγιώτη και να αποκτήσει παιδιά μαζί του, παρά το νεαρό της ηλικίας της. 

“Είμαι η Εριέττα, είμαι 21 χρονών και είμαι από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και δύσκολος. Θα τον χαρακτήριζα ως αγώνα επιβίωσης, άλλα όχι, είναι ένας πόλεμος… γιατί στον αγώνα υπάρχει περίπτωση να βγει ισοπαλία, ενώ στον πόλεμο κερδίζει πάντα μόνο ένας. Η κάθε μία αποτελεί έναν στρατό, έτσι νικάει μόνο μία και αυτή θα είμαι εγώ” είχε δηλώσει όταν μπήκε στο παιχνίδι. 

Δηλώνει δυναμική, πολυλογού και τσαχπίνα! Έχει ένα τατουάζ στα γαλλικά που σημαίνει “Ο φύλακας Άγγελος σου δίνει τα φτερά της ζωής”. Το τατουάζ το “χτύπησε” όταν έχασε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο από τη ζωή της και το έκανε για να τον θυμάται. Μάλιστα, πριν μερικά χρόνια η Εριέττα ήταν πραγματικά αγνώριστη!

Δες φωτογραφίες από τη ζωή της Εριέττας, οι οποίες αποδεικνύουν ότι ίσως είχε το πιο καυτό κορμί μέσα στο παιχνίδι:

Όπως θα δεις λατρεύει τα ταξίδια, καθώς οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι από το… Μπαλί!

Read More

And More