The Bachelor: Ενοχλημένος ο Παναγιώτης με τους γονείς της Βίβιαν! “Ε ας πάρει αυτόν και εγώ κουμπάρος” (video)

Δύο ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό του The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα με τις τέσσερις φιναλίστ και να γνωρίσει τους γονείς τους! Η πρώτη οικογένεια που γνώρισε ο γοητευτικός εργένης ήταν της Βίβιαν και πιο συγκεκριμένα τη μητέρα της Όλγα και τον πατριό της, Δημήτρη.

Βέβαια, ο κ. Δημήτρης, ο οποίος μεγάλωσε την 23χρονη φοίτητρια σαν κόρη του, δεν δίστασε να μπει κατευθείαν στο ψητό και να ρωτήσει τον Παναγιώτη αν θέλει οικογένεια. Με ειλικρίνεια, ο γοητευτικός άντρας απάντησε πως εννοείται θέλει, αλλά πρώτα ένα ζευγάρι πρέπει να ζήσει τον έρωτά του, πριν έρθουν όλα τα υπόλοιπα. Στη συνέχεια, βέβαια, η μητέρα της Βίβιαν λίγο άκομψα αναφέρθηκε στον πρώην της κόρης της, λέγοντας πως τον είχε σαν παιδί της, κάτι που ενόχλησε αρκετά τον Παναγιώτη.

Δες το βίντεο:

“Ένιωσα λίγη αμηχανία όταν μου είπε ότι έχει ακόμη επικοινωνία με τον πρώην σύντροφο της κόρης της. Καλά ας τον πάρει και εγώ κουμπάρος! Η μητέρα της μιλάει συνέχεια για εκείνον, μάλλον τον θέλει για γαμπρό πιο πολύ από εμένα” δήλωσε φανερά ενοχλημένος ο Παναγιώτης.

Read More

And More