The Bachelor: Η Νικόλ και ο Παναγιώτης αλά Jack και Rose στον Τιτανικό! Το Twitter έκανε “πάρτι” με το ραντεβού τους (vid)

Ολοκαίνουργιο επεισόδιο The Bachelor παρακολουθούμε σήμερα, με τις κοπέλες που απέμειναν στο παιχνίδι να προσπαθούν να κλέψουν την καρδιά του Παναγιώτη! Ο γοητευτικός εργένης επέλεξε την Νικόλ για ένα πολύ ξεχωριστό ραντεβού πάνω σε σκάφος! Οι δυο τους πήγαν βόλτα στη θάλασσα και απόλαυσαν λαχταριστούς μεζέδες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης αναφέρθηκε και στο γράμμα που του άφησε η Νικολέττα, στο οποίο του έγραψε τη λέξη “Σ’ αγαπώ”, κάτι που τον ξένισε μιας και είναι πολύ νωρίς για να ειπωθεί ένα τέτοιο συναίσθημα. Στη συνέχεια, οι δυο τους ανέβηκαν στην πλώρη και αποφάσισαν να παίξουν την πιο διάσημη σκηνή του Τιτανικού με τον Jack και την Rose!

Δες το βίντεο:

Όπως ήταν επόμενο, το Twitter πήρε “φωτιά” και οι χρήστες των social media δεν σταμάτησαν να τρολάρουν το αποψινό ραντεβού τους!

Διάβασε επίσης: Νικόλ: 10+1 φωτογραφίες από τη ζωή της κοκκινομάλλας cheerleader που έχει βάλει σκοπό να κερδίσει το reality αγάπης!

Δες τις καλύτερες αντιδράσεις:

Read More

And More