The Bachelor: Η τεράστια αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Χριστίνας και οι αποκαλύψεις για το reality (video)

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας ΠαπαγεωργίουPop up” βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας η Χριστίνα, που αποχώρησε από το “The Bachelor“.

Η πρώην παίκτρια του reality της αγάπης, που εμφανίστηκε με ανανεωμένο look, μίλησε για τη ζωή μέσα στο παιχνίδι, την πιο συγκινητική στιγμή που έζησε, κάποιες από τις συμπαίκτριες, ενώ αποκάλυψε και αν θα άλλαζε το χαρακτήρα της για να “κλέψει” την καρδιά του Παναγιώτη. 

Όσον αφορά την πιο συγκινητική στιγμή που έζησε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο παιχνίδι, η Χριστίνα ανέφερε: “Η πιο συγκινητική στιγμή για μένα μέσα στο σπίτι είναι όταν γύρισα και είδα τα κορίτσια να κλαίνε και τον Παναγιώτη να μην μπορεί να φύγει από δίπλα μου και όταν κάναμε και το group hug. Ήταν πάρα πολύ ωραίο αυτό που ένιωσα…

Καταλάβανε ότι δεν θα είμαι κάποιος άλλος άνθρωπος εκτός από τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να το “παίξω” ή να δείξω κάτι που δεν ήμουν εγώ. Δεν μπορώ να αλλάξω την προσωπικότητά μου και τον χαρακτήρα μου για κανέναν. Προτιμώ να εξελιχθώ ως άνθρωπος και από την πρώτη στιγμή οριοθέτησα τα πράγματα, αφού είπα “δεν μου αρέσουν τα ψέματα”. Κάποια άτομα δεν το σεβάστηκαν αυτό…”.

 

Στη συνέχεια, η Χριστίνα αναφέρθηκε στη συγκατοίκηση με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες: “Μπορώ να σου πω ότι ήμουν μέσα στο Bachelor, που είναι ένα reality εγκλεισμού. Δεν διαλέξαμε εμείς με ποια θα συμβιώνουμε ούτε ποιος θα είναι ο Bachelor. Εγώ μέσα από αυτό το παιχνίδι κατάλαβα το πόσο δυνατός άνθρωπος είμαι. Δεν ήξερα ότι μπορώ να επιβληθώ τόσο έντονα σε κάποιους ανθρώπους. Πραγματικά φαίνεται και ο άνθρωπος στην πίεση. Μπορούσαμε κάποιες στιγμές να κρατήσουμε κάποιες ισορροπίες έτσι για τα μάτια του κόσμου”.

Από τη συζήτηση δεν μπορούσε να λείπουν η Μαρίνα και η Μαγδαληνή, δύο από τις πιο συζητημένες παίκτριες του reality: “Η Μαρίνα είναι ένα μικρό παιδί, αλλά το τι χαρακτήρας είναι πραγματικά δεν το ξέρω. Δεν ξέρω για καμία εκεί μέσα. Εκτός από τα κορίτσια που έκανε παρέα. Δεν μπορώ με το χέρι στη φωτιά να σου πω 100% είναι διπρόσωπη ή ψεύτρα, αλλά είναι ένα παιδί 20 χρονών που δεν έχει τις ίδιες καταβολές της ζωής με εμένα. Δεν είμαι ο λόγος που αποχώρηση η Μαγδαληνή και την είχα ρωτήσει και εκείνη τη μέρα. Με την Μαγδαληνή έχουμε μιλήσει, ξέρει πόσο την αγαπώ και δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι κακό”. 

Τέλος, η Χριστίνα σχολίασε την περιβόητη ατάκα της “πρόβατα”, που είχε χαρακτηρίσει τις συμπαίκτριές της: “Είπα τις κοπέλες “πρόβατα” χαριτολογώντας, αλλά είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που ότι και αν έλεγα θα το τραβούσαν. Εγώ είχα στο μυαλό μου ότι με σχολιάζει το σπίτι, αλλά τώρα που είδα τα επεισόδια ήμουν παντού. Είχα πέραση…”.

Η ίδια δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι δεν θα άλλαζε συμπεριφορά για τα μάτια του Παναγιώτη.

Read More

And More