The Bachelor: Ξέσπασε η Μαγδαληνή με όσα ακούστηκαν από τις συμπαίκτριές της για την εξωτερική της εμφάνιση (video)

Στο επίκεντρο της συζήτησης ανάμεσα στα κορίτσια του The Bachelor βρέθηκε για ακόμη μια φορά η Μαγδαληνή. Συγκεκριμένα και ενώ τα κορίτσια βρίσκονταν μαζί με τον Παναγιώτη Βασιλάκο για να διαγωνιστούν η Χριστίνα θέλησε να βάλει κάποια πράγματα χωρίς όμως να της έχει ζητηθεί για όσα συζητήθηκαν ανάμεσά τους για το διπλό ραντεβού με τη Μαγδαληνή και τη Μαριεύη όπου και τελικά αποχώρησε η δεύτερη.

Λίγο πριν από την τελετή των ρόδων δήλωσε στον Παναγιώτη ότι δεν της αρέσουν οι επιφανειακοί άνθρωποι εννοώντας την Εριέττα διότι είχε υπονοήσει στα υπόλοιπα κορίτσια ότι η Μαγδαληνή υστερεί σε εξωτερική εμφάνιση σε σχέση με την πρώτη.

Η κίνηση αυτή αν και έγινε καλοπροαίρετα από τη Χριστίνα, η Μαγδαληνή έδειξε να ενοχλείτε διότι για ακόμη μία φορά ο Παναγιώτης έπρεπε να ακούσει ότι είναι άσχημη γεγονός που την έκανε να φανεί αδύναμη στα μάτια του.

«Κλαίω διότι δεν μου άρεσε αυτό που έγινε μπροστά στον Παναγιώτη. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις άλλες 10 γκόμενες που δείχνουν κάτι που δεν είναι. Η Εριέττα είπε ότι ο Παναγιώτης είτε θα επιλέξει με βάση την ομορφιά – γιατί όντως η Μαριεύη ήταν πιο όμορφη – ή έναν όμορφο άνθρωπο. Δεν είπε ότι εγώ είμαι άσχημη. Και τις δύο φορές η Χριστίνα βρήκε πάτημα πάλι να αναφερθεί και να με προσβάλει μπροστά στον Παναγιώτη. Τι να κάνω εκείνη τη στιγμή; Και να φαίνομαι ότι είμαι το ταπεινό μυρμηγκάκι, που δεν μιλάει και δεν λαλάει;» είπε μιλώντας με δάκρυα στα μάτια μπροστά στην κάμερα.

Read More

And More