The Bachelor – Νικόλ: 10+1 φωτογραφίες από τη ζωή της κοκκινομάλλας cheerleader που έχει βάλει σκοπό να κερδίσει το reality αγάπης! (pics,vid)

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγάλα φαβορί του The Bachelor είναι η Νικόλ Τσομπανίδου από την Θεσσαλονίκη! Η πανέμορφη κοκκινομάλλα έχει μπει στο παιχνίδι με μοναδικό σκοπό να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, κάτι που… σχεδόν το έχει καταφέρει! Η Νικόλ έχει έρθει αρκετά κοντά με τον γοητευτικό εργένη και μεταξύ τους υπάρχει μια σχέση στοργής, με τα πάνω της και τα κάτω της. 

Στο χθεσινό επεισόδιο, μάλιστα, η Νικόλ ένιωσε μια αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του ομαδικού ραντεβού και αποχώρησε. Τότε, ο Παναγιώτης πήγε στη βίλα για να δει και να σιγουρευτεί ότι η νεαρή κοπέλα είναι καλά στην υγεία της… Κάτι που φυσικά έκανε τις υπόλοιπες να σκάσουν από τη ζήλια τους!

Η Νικόλ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα και είναι 21 ετών! Είναι cheerleader (μαζορέτα) και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική.

“Είμαι η Νικολέττα και έχω έρθει στο Bachelor για να γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου. Πιστεύω ότι το δυνατό μου σημείο είναι το βλέμμα μου. Το πρώτο ραντεβού και αυτό που θέλω πάντα να είναι, είναι ένα δείπνο κοντά σε θάλασσα, το θεωρώ πολύ ρομαντικό. Δε χρειάζεται να κάνω κάτι για να κερδίσω το Bachelor, μόνο η προσωπικότητα μου χωρίς την εμφάνιση μου πιστεύω ότι αρκεί. Τον Bachelor το φαντάζομαι ψηλό, με γαλάζια μάτια και γυμνασμένο” είχε δηλώσει η πανέμορφη Νικόλ.

Δες την Νικόλ να κάνει cheerleading:

Δες 10+1 φωτογραφίες από τη ζωή της σέξι Νικόλ:

Λες η Νικόλ να καταφέρει να αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια του The Bachelor;

Read More

And More