Site icon TLIFE

The Bachelor – “Πυροβολούν” την Μαρίνα οι συμπαίκτριες της: “Είσαι διπρόσωπη”… (video)

Το σημερινό cocktail party στη βίλα του “Bachelor” έχει θέμα τα 80s. Όλα αρχίζουν με την καλύτερη διάθεση, όμως η συμπεριφορά της Μαρίνας δημιουργεί εντάσεις. Ο λόγος; Η Μαρίνα μετά το ραντεβού της με τον Παναγιώτη, τίναξε στον αέρα.. τις ισορροπίες στη βίλα, καθώς αποκάλυψε στις υπόλοιπες κοπέλες για πρώτη φορά ότι είναι ερωτευμένη με τον γοητευτικό εργένη.

Η Μαρίνα τους περιέγραψε στιγμές από το ραντεβού της που έκαναν αρκετές να συγχυστούν. Τους ανέφερε ότι ο Παναγιώτης της είπε «όταν σε βλέπω κάνεις την καρδιά μου να χτυπά πιο δυνατά». Όλες τη βλέπουν ανταγωνιστικά, την πυροβολούν με ερωτήσεις για να μάθουν περισσότερα, αλλά η Μαρίνα παραμένει αινιγματική και στην προσπάθεια της να μην δώσει πληροφορίες αναιρεί πράγματα που έχει πει, γεγονός που κάνει κάνει έξαλλες τις υπόλοιπες κοπέλες.

Η Μαρίνα στο προηγούμενο cocktail party ήταν η κοπέλα που είχε προσεγγίσει τις υπόλοιπες να προσπαθήσουν όλες μαζί να ξεμπροστιάσουν την Αναστασία μπροστά στον Παναγιώτη, ώστε αυτός να καταλάβει ότι είναι διπρόσωπη. Τελικά όμως η Μαρίνα δεν συμμετείχε στην αποκάλυψη, και απλά όσες την άκουσαν εκτέθηκαν.

Τις επόμενες μέρες που ακολούθησαν η Μαρίνα φαίνεται να έρχεται πιο κοντά στην Αναστασία. Ζητάει από αυτήν μέχρι και συμβουλές. Αυτό εξοργίζει τις υπόλοιπες κοπέλες που κατηγορούν ευθέως την Μαρίνα για διπροσωπία.

Δες το βίντεο

© 2024 tlife.gr