The Bachelor – Ραφαέλα: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποχώρησή της! – Η πικρία η γνώμη για τις άλλες κοπέλες (video)

Την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση έκανε η Ραφαέλα, μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor, στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Η 20χρονη Κύπρια (μάθε εδώ τα πάντα για τη ζωή της) φιλοξενήθηκε στο Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και δεν έκρυψε τη στενοχώρια της για το γεγονός ότι δεν ήταν τελικά εκείνη που έκλεψε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

«Είναι λίγο δύσκολο να ξυπνάς και να μην είσαι σε αυτό το σπίτι που συνήθισες με τα κορίτσια. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου τις επόμενες ημέρες το πρωί να ξυπνάω και να μην με ψάχνει αυτός ο άνθρωπος για να βγούμε ραντεβού» δήλωσε η Ραφαέλα που επεσήμανε ότι το περίμενε να φύγει, καθώς ο … bachelor είχε έρθει πιο κοντά με άλλες κοπέλες.

Όσο για την παρουσία της μητέρας της που την έφερε σε δύσκολη θέση, είπε: «Η μαμά είναι μία εννοείται, αλλά από την αρχή έλεγα στον Παναγιώτη ότι έχω μεγαλώσει με τη γιαγιά μου. Οπότε είναι λογικό να μην έχω τόσο καλή σχέση με τη μαμά μου».

Ακόμα, εξομολογήθηκε πως πίστεψε ότι θα είναι εκείνη η νικήτρια και ότι ο Παναγιώτης την κέρδισε με τον χαρακτήρα του. Τι είπε όμως για Βίβιαν, Αντζελίνα και Νικόλ;

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More