The Bachelor – Σία Βοσκανίδου: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί! Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και οι πλαστικές του μοντέλου (pics,vids)

Σαν “βόμβα” έσκασε στην αποψινή τελετή των Ρόδων η αποχώρηση της Σίας από το The Bachelor! Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό, πήρε τη δύσκολη απόφαση να διώξει την μελαχρινή καλλονή από το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι η Σία αποτελούσε – τουλάχιστον στην αρχή του reality αγάπης – ένα από τα πιο δυνατά φαβορί. Λίγο μετά το ξέσπασμα και τα κλάματα της Σίας, ο Παναγιώτης αποφάσισε πως δεν θα δώσει τριαντάφυλλο σε εκείνη, με συνέπεια να δει την πόρτα της εξόδου…

Λίγο πριν την Τελετή των Ρόδων, η Σία και ο Παναγιώτης είχαν μια έντονη συζήτηση, καθώς ο εργένης εξέφρασε την άποψή του για την αλλαγή στη συμπεριφορά της, με συνέπεια η μελαχρινή καλλονή να ξεσπάσει, να αρχίζει να του φωνάζει και να κλαίει. Όπως ήταν επόμενο, οι υπόλοιπες συμπαίκτριές της έπαθαν σοκ όταν κατάλαβαν ότι η Σία αποχωρεί από το Bachelor. 

“Είσαι κούκλος… αλλά έχεις ένα τεράστιο ελάττωμα! Δεν έχεις γούστο!” δήλωσε η Σία στον Παναγιώτη και αποχώρησε οριστικά από το The Bachelor!

Ποια είναι η όμορφη Αναστασία Βοσκανίδου

Η Σία – όπως την φώναζαν τα υπόλοιπα κορίτσια – ήρθε στο The Bachelor με στόχο να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη. Η Αναστασία Βοσκανίδου είναι 26 χρονών και είναι από την Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε βρεφοκομείο και τα τελευταία 8 χρόνια ζει στην Αθήνα και ασχολείται με το modelling. 

Η 26χρονη Σία είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model, όμως οι τέσσερις κριτές, παρά τις εντυπωσιακές αναλογίες της, δεν της έδωσαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση του bootcamp λόγω των αισθητικών παρεμβάσεων που είχε κάνει στο πρόσωπό της. Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η μελαχρινή καλλονή εμφανίζεται στην τηλεόραση, καθώς πριν από αρκετά χρόνια είχε λάβει συμμετοχή και σε καλλιστεία.

Όπως θα δεις στο βίντεο, η Αναστασία δεν θυμίζει σε τίποτα την εντυπωσιακή γυναίκα που βρίσκεται στο σπίτι του The Bachelor!

Σε ηλικία 19 ετών και συγκεκριμένα το μακρινό 2013, είχε λάβει συμμετοχή και στα Miss Πελοπόννησος, όπου και κέρδισε τον τίτλο.

Η audition της στο GNTM

“Είμαι 26 ετών, η καταγωγή μου είναι από την Αλεξανδρούπολη. Ο Bachelor φαντάζομαι ότι θα είναι γοητευτικός, δυναμικός, θα έχει τρόπους, ευγενικός, τον φαντάζομαι μελαχρινό, με έντονα γοητευτικά μάτια. Δεn στηρίζομαι στην εμφάνιση μου, αλλά στην προσωπικότητα μου, γιατί σίγουρα για να σαγηνέψεις έναν άντρα πρέπει να έχεις χαρακτήρα και προσωπικότητα. Το δυνατό μου στοιχείο είναι το χιούμορ μου, η κοινωνικότητα μου και ο ρομαντισμός που έχω. Πιστεύω πως κατά βάθος είμαι λίγο παραδοσιακή γυναίκα, στα επόμενα 3-4 χρόνια θέλω να παντρευτώ και να κάνω τρία παιδιά” είχε δηλώσει η εντυπωσιακή Σία στην έναρξη του παιχνιδιού.

Η πρώτη της εμφάνιση στο The Bachelor

Η Αναστασία δεν έκρυψε ποτέ το γεγονός ότι έχει κάνει πλαστικές στο σώμα της, όπως π.χ στο στήθος της και στο πρόσωπό της, ενώ η ίδια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά “Οι κούκλες είναι πλαστικές!”. Στην αρχή του reality, μάλιστα, είχαν κάνει εντύπωση οι μακριές ψεύτικες βλεβαρίδες της, τις οποίες βέβαια στα επόμενα επεισόδια… αποχωρίστηκε

Δες φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της:

Σίγουρα θα μας λείψει η Σία! Ποια άραγε θα κλέψει εν τέλει την καρδιά του Παναγιώτη;

Read More

And More