The Break – Ρένια Λουιζίδου: «Ο γιος μου εισέπραξε ζήλια και κριτική την εποχή που έπαιζα στο «Καφέ της Χαράς»

Η Βάσω Λασκαράκη δίνει ραντεβού και αυτή την Κυριακή 28 Ιανουαρίου με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ στο «The Break».

Συνεντεύξεις που θα συζητηθούν, όμορφες συναντήσεις, celebrities, μαγειρική, μόδα, ομορφιά. Όλα όσα θα γίνουν το ευχάριστο διάλειμμα της εβδομάδας.

Η Ρένια Λουιζίδου μιλά για τις αισθητικές επεμβάσεις, την πίεση της κοινωνίας προς τη γυναίκα που μεγαλώνει και το σeξ σε μεγαλύτερη ηλικία. Παίρνει θέση για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η σειρά που πρωταγωνιστεί και αποκαλύπτει τον λόγο που επέλεξε να αλλάξει σχολείο στον γιο της Βίκτωρα.

Θυμάται την αμήχανη στιγμή που την αναγνώρισαν στο εξωτερικό ενώ έλεγε «φρικτά πράγματα» μπροστά από ένα μαγαζί με εσώρουχα και ένα περιστατικό στη Disneyland που τη συνέδεσε με τον… Γκούφυ.

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για τον γιο της και τις έντονες στιγμές που βίωσε στα μαθητικά του χρόνια…

«Το παιδί μου είχε και την ατυχία να περάσει τα χρόνια του δημοτικού την περίοδο που ήταν φουντωμένη η επιτυχία του “Καφέ της Χαράς”, δεν είχε πλάκα γι’ αυτόν. Δεν ξέρω αν εισέπραττε ζήλια ή κριτική, πάντως έπαιζε ρόλο ότι η μαμά ήταν η Χαρά από “Το Καφέ της Χαράς”. Έπαιζε ρόλο και με κακά πράγματα που δεν περίμενες να ακούσεις από αυτούς τους ανθρώπους και απ’ αυτό το περιβάλλον», αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δες το παρακάτω απόσπασμα με τη Ρένια Λουιζίδου που εξασφάλισε στο TLIFE:

Επίσης, ο  Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται το «Break» στο καμαρίνι του, μας δείχνει την προετοιμασία του για το γύρισμα και μας ξεναγεί στο στούντιο του «Μονομάχου» και της μουσικής εκπομπής «Σάββατο με φίλους!». We are family με τη Λένα Μαντά, την κόρη της Μαρία και τον γιο της Αλέξανδρο.

Η κόντρα μάνας – κόρης που οδήγησε τη συγγραφέα στον ψυχολόγο, η στήριξη των παιδιών της στη μάχη της με τον καρκίνο και οι παράλογες απαιτήσεις των αναγνωστών της. 

Η Βάσω φτιάχνει κοτόπουλο με λαχανικά στη γάστρα, η Μελίνα Αλιμπέρτη παρουσιάζει τις τάσεις του 2024 στη μόδα και οι Μαχητές που έγιναν πιο διάσημοι κι από τους Διάσημους, κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του Survivor.

Read More

And More