The Voice: Δεν θα πιστέψεις με ποιον μπέρδεψε τον Σάκη Ρουβά η κόρη διαγωνιζόμενου (video)

Ο Pedro Santana ανέβηκε τελευταίος στη σκηνή του The Voice και τρέλανε τους coaches τόσο με την ενέργειά του όσο και με… την ηλικία του.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και χορευτής με καταγωγή από τη Βενεζουέλα, αρχικά τους εντυπωσίασε με τις φωνητικές του ικανότητες κάνοντας τον Σάκη Ρουβά και την Ελεονώρα Ζουγανέλη να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε την ηλικία του αφήνοντας άφωνους τους coaches. O Pedro δήλωσε ότι είναι 55 χρονών και κανένας δεν τον πίστεψε! Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκε στη σκηνή για να τον δει από κοντά και εξομολογήθηκε ότι είναι ο πιο νέος 55αρης που γνωρίζει. Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν τέλειωσαν εκεί!

Ο διαγωνιζόμενος σύστησε στους coaches την όμορφη σύζυγό του, Δέσποινα και την κόρη τους, Νατάλια, η οποία – όπως αποκάλυψε η μητέρα της – μπερδεύει τον Σάκη Ρουβά με τον… Νίκο Μουτσινά. Ο γνωστός τραγουδιστής, αφού γέλασε, ανέφερε χιουμοριστικά: “Έχουμε το ίδιο μαλλί”.

Λίγο πριν αποφασίσει με ποια ομάδα θα πάει, ο Pedro Santana ξεσήκωσε τους τέσσερις καλλιτέχνες και τους παρέσυρε στον χορό του! Ο ίδιος τελικά διάλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Read More

And More