The Voice – Ειρήνη Στίλλο: Συγκλόνισε η 22χρονη με την ιστορία της – Το σοβαρό ατύχημα της μητέρας της και τα προβλήματα υγείας

Οι blind auditions του The Voice of Greece συνεχίζονται και απόψε! Η Ειρήνη Στίλλο, με καταγωγή από την Αλβανία, ήρθε από την Θεσσαλονίκη για να δείξει στους coaches τις ικανότητές της στο τραγούδι.

Η 22χρονη από πολύ μικρή ηλικία ήθελε να ασχοληθεί με τη μουσική, ωστόσο η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της δεν της επέτρεψε να κάνει μαθήματα φωνητικής. Ο πατέρας της είναι οικοδόμος, ενώ η μητέρα της άνεργη. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, η μαμά της είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα όταν πήγαινε μαζί με τις κόρες της στην λαϊκή, καθώς την πάτησε μηχανάκι.

 

Ωστόσο, πέρα από αυτό, είχε διαγνωσθεί με όγκο στο κεφάλι και χρειάστηκε να εγχειριστεί αρκετές φορές, μην επιτρέποντάς της να κάνει πολλές δραστηριότητες.

Η Ειρήνη Στίλλο μάγεψε τους coaches με τη μελωδική της φωνή και έκανε τον Πάνο Μουζουράκη, τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

 

Read More

And More