The Voice: Έπαθε σοκ η Έλενα Παπαρίζου με τον διαγωνιζόμενο – Η άγνωστη σχέση τους (video)

Ακόμη μια blind audition προβάλλεται το βράδυ της Κυριακής μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στο σημερινό επεισόδιο, μάλιστα, του The Voice of Greece, η Έλενα Παπαρίζου δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε και άκουσε τον διαγωνιζόμενο. Ο λόγος για τον Imat Hassan, ο οποίος είναι 40 ετών και ασχολείται με τη μουσική εδώ και αρκετά χρόνια. Η coach με το που τον άκουσε να τραγουδά, κάτι της θύμισε και γύρισε την καρέκλα.

Τότε έπαθε σοκ όταν είδε τον παιδικό της φίλο! Ο Imat Hassan και η Έλενα Παπαρίζου ήταν κολλητοί φίλοι όταν ήταν 15 και 13 αντίστοιχα, έκαναν παρέα, έπαιζαν μπάσκετ και τραγουδούσαν μαζί. Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της που είδε ξανά τον 40χρονο σήμερα Imat και έσπευσε στη σκηνή να τον χαιρετήσει από κοντά.

«Ξέρετε πόσα χρόνια το λέει ότι θα έρθει; Από την αρχή είχε πει ότι θα δηλώσει συμμετοχή και δεν δήλωνε», είπε η Έλενα Παπαρίζου, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε με το γνωστό της χιούμορ «Ο Imat δεν τολμούσε να επικοινωνήσει μαζί μου γιατί νόμιζε ότι μετά τη Eurovision θα έχω ψωνιστεί».

Φυσικά ο Imat επέλεξε να πάει στην ομάδα της!

 

Read More

And More