The Voice: Η Δομινίκη γύρισε στην Ελλάδα λόγω Covid και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές! (video)

4η Blind Audition για το The Voice Of Greece και οι τέσσερις coaches είναι έτοιμοι να επιλέξουν τους καλύτερους για την ομάδα τους. Η Δομινίκη Ξύδα είναι 27 ετών, διδάσκει φωνητική και ήρθε στον μουσικό διαγωνισμό για να κυνηγήσει μια καριέρα στον χώρο της μουσικής. Η 27χρονη καλλονή έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά, ενώ έχει πάρει και δίπλωμα φωνητικής από Πανεπιστήμιο στο Μάντσεστερ στην Μεγάλη Βρετανία. 

Το βράδυ της Κυριακής, η Δομινίκη ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και ερμήνευσε το Confident της Demi Lovato… με μεγάλη αυτοπεποίθηση! Τις καρέκλες τους γύρισαν πρώτα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και στη συνέχεια ο Σάκης Ρουβάς και ο Πάνος Μουζουράκης. Μάλιστα, η 27χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έμενε στο Λονδίνο, ωστόσο εξαιτίας της πανδημίας αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Όπως επισήμανε η ίδια ήταν στην τελευταία πτήση για εδώ, πριν το lockdown!

Η Δομινίκη επέλεξε να πάει στην ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη!

Μάλιστα, ασχολείται ιδιαίτερα και με την μόδα αλλά και τη φωτογραφία, κάτι που αποδεικνύεται και από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει στα προσωπικά της social media. Η Δομινίκη διαθέτει ιδιαίτερο στυλ!

Read More

And More