The Voice: Η Ελεωνόρα και ο Γιάννης Ζουγανέλης συναντήθηκαν επί σκηνής – Το συγκινητικό ντουέτο και τα λόγια θαυμασμού εκείνου (video)

Μια συγκινητική στιγμή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του “The Voice” στο επεισόδιο της Κυριακής.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης προσκλήθηκε από την κόρη του και coach του show, Ελεωνόρα Ζουγανέλη προκειμένου να τη βοηθήσει στην τελική επιλογή των υποψηφίων της ομάδας της κατά τη διάρκεια της φάσης των knockouts. 

Σε ένα διάλειμμα του διαγωνιστικού μέρους, η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο πατέρας της ανέβηκαν στη σκηνή του “The Voice” και χάρισαν στους τηλεθεατές μια ξεχωριστή στιγμή. Οι δυο τους ερμήνευσαν το τραγούδι “Να φυλάγεσαι” και κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Μάλιστα, μετά το τέλος του τραγουδιού, ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε για την μοναχοκόρη του: “Εγώ αντιμετωπίζω μονίμως το κορίτσι μου σαν το μωρό μου και συνεργάστηκα μαζί με τον Αντώνη Ανδρικάκη, που έγραψε τους στίχους, για να σκεφτούμε τι κάναμε για τα παιδιά μας και κυρίως τι δεν κάναμε.

Πρέπει να τα σκεφτόμαστε αυτά μέσα στο χώρο μας, έχει πολύ μεγάλη σημασία. Την κόρη μου την έχω ηχογραφημένη από το 1988 – 1989… Έχουμε συνηθίσει να συνυπάρχουμε στο στούντιο. Μεγαλώνουμε μαζί και την θαυμάζω, την χαίρομαι, την αποδέχομαι και με εκπλήσσει. Αυτό με κάνει να καμαρώνω!”.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναφέροντας:”Έχω να τραγουδήσω με τον πατέρα μου πάρα πολλά χρόνια αλλά ισχύει ότι έχουμε συνυπάρξει σε στούντιο. Βέβαια, είχα καιρό να βρεθώ κοντά του και είχα αγωνία. Το χάρηκα πραγματικά πάρα πολύ και τελικά είναι ευχάριστο!”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More