The Voice: Η παίκτρια που αμφισβήτησε τον Σάκη Ρουβά – Έκπληκτος ο coach

Μία ανάσα πριν από τα live απόψε ολοκληρώνονται τα Battles του The Voice of Greece! Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να πάρουν την πιο δύσκολη απόφαση αλλά και να… κλέψουν τους διαγωνιζόμενους που θέλουν στη δική τους ομάδα.

Σειρά είχαν για να ανέβουν στην σκηνή για την μονομαχία τους η Γεωργία Μάνη κι η Κέλλυ Μηχαηλίδου, οι οποίες ωστόσο τραγουδούν δύο διαφορετικά στυλ. Αυτό από την αρχή φάνηκε περίεργο στην Κέλλυ αλλά το κερασάκι στην τούρτα ήταν το τραγούδι που επέλεξε για τις δύο ο Σάκης Ρουβάς και δεν άρεσε καθόλου στην ίδια. Μάλιστα η Κέλλυ ρώτησε όλο νόημα κι απορία τον Σάκη Ρουβά: «Γιατί αυτό το τραγούδι;». Ο τελευταίος δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή του καθώς η παίκτριά του αμφισβήτησε την επιλογή του και θεώρησε ότι δεν της πηγαίνει σαν στυλ.

Ο ίδιος έχοντας μείνει με το στόμα ανοιχτό, προσπαθούσε να κατανοήσει τον λόγο που η Κέλλυ πιστεύει ότι δεν θα της πηγαίνει. Τελικά θεώρησε ότι θα μπορέσει να βρει τον εαυτό της μέσα από το «Ο Άγγελός μου» καθώς δεν είναι λαϊκό για να απέχει πολύ από την ίδια.

Δες το βίντεο:

Read More

And More