The Voice: Η πανέμορφη διαγωνιζόμενη, που είχε πληγώσει ο Πάνος Μουζουράκης στο παρελθόν, άφησε άναυδους τους coaches (video)

Η Έλενα Παπανικολάου ανέβηκε στη σκηνή του The Voice ερμηνεύοντας το τραγούδι της Φωτεινής Βελεσιώτου “Μέλισσες”. Η 29χρονη τραγουδίστρια εντυπωσίασε τους coaches τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση όσο και με την ερμηνεία της καταφέροντας έτσι να περάσει στην επόμενη φάση.

Η όμορφη Έλενα άγγιξε με τη φωνή της τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη, ωστόσο εκείνος που κατάφερε να την πείσει και τελικά να την πάρει στην ομάδα του ήταν ο Σάκης Ρουβάς.

Κατά τη διάρκεια της διεκδίκησης, η Έλενα αποκάλυψε στους coaches το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος, βέβαια, δεν την θυμόταν. Η ξανθιά τραγουδίστρια, ανέφερε, λοιπόν, πώς στο παρελθόν είχε συναντηθεί και είχε τραγουδήσει με τον γνωστό καλλιτέχνη σε μία πτήση, αφού εκείνη εργάζεται ως αεροσυνοδός.

Η ίδια, μάλιστα, μοιράστηκε με το κοινό τη φωτογραφία που είχαν τραβήξει τότε αφήνοντας τους coaches άναυδους… Ακόμα, δήλωσε με παράπονο ότι ο Πάνος Μουζουράκης την έχει πληγώσει, αφού δεν έκαναν το ντουέτο που της υποσχέθηκε.

 

Read More

And More