The Voice – Μυρτάλη Νομικού: Η κόρη του εφοπλιστή Λουκά Νομικού συγκίνησε με την ερμηνεία της! Πέρασε ή κόπηκε; (video)

Η Μυρτάλη Νομικού είχε εντυπωσιάσει με τη φωνή της στις blind auditions του The Voice και είχε περάσει στην επόμενη φάση, επιλέγοντας την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Το βράδυ της Κυριακής, η 23χρονη κόρη του εφοπλιστή Λουκά Νομικού και της καλλονής Υβόννης Ζαχαρίου εμφανίστηκε στα Knock Outs, ερμηνεύοντας το κομμάτι “In my dreams” και ελπίζοντας να περάσει στη φάση των Battles.

Ο coach της, Πάνος Μουζουράκης ενθουσιάστηκε με τη συγκινητική της ερμηνεία και την επέλεξε από τους τρεις να προχωρήσει στον μουσικό διαγωνισμό! Ο Σάκης Ρουβάς της είπε ότι είχε ίσως παραπάνω θεατρικότητα με τον Πάνο να απαντά ότι δεν θα έκοβε τίποτα καθώς η θεατρικότητα σε αυτό το κομμάτι αλλά και το γεγονός ότι το έζησε με όλη της την ψυχή, την έκανε να λάμψει.

Η Μυρτάλη Νομικού συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο The Voice!

Διάβασε επίσης: The Voice – Μυρτάλη Νομικού: Όσα δεν ξέρεις για την κόρη του εφοπλιστή Λουκά Νομικού και της καλλονής Υβόννης Ζαχαρίου (pics,vid)

Δες την εμφάνισή της:

Η 23χρονη Μυρτάλη Νομικού θέλει να χαράξει το δικό της δρόμο στο χώρο του τραγουδιού, αφού, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια το κομμάτι της ναυτιλίας δεν την άγγιξε ποτέ.

Read More

And More