The Voice: Ο 28χρονος ψάλτης από την Λέσβο που έκανε και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους! (video)

4η Blind Audition και οι τέσσερις coaches είναι έτοιμοι να επιλέξουν τους καλύτερους για την ομάδα τους. Ακόμη ένας επίδοξος τραγουδιστής ήρθε στη σκηνή του The Voice of Greece. Ο Βασίλης Πρίτσης είναι 28 ετών, κατάγεται από την Λέσβο, είναι μέλος μπάντας και όπως αποκάλυψε ψέλνει στις εκκλησίες από πολύ μικρή ηλικία. Τον τελευταίο χρόνο που μένει στην Αθήνα ψέλνει σε μια ενορία κοντά στον Πειραιά.

Η πίστη είναι κάτι που τον έχει βοηθήσει πολύ να ξεπεράσει τις δυσκολίες που του έχουν τύχει στη ζωή του. Το βράδυ της Κυριακής, ο Βασίλης εμφανίστηκε στη σκηνή του The Voice και ερμήνευσε κομμάτι του Αντώνη Ρέμου, κάνοντας την τελευταία στιγμή και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Όπως του είπαν, έκανε αρκετά λάθη στην ερμηνεία του, ωστόσο το ταλέντο του, τους κέρδισε!

Ο Βασίλης επέλεξε να πάει στην ομάδα του Σάκη Ρουβά! Μάλιστα, λίγο πριν κατέβει από τη σκηνή ευχήθηκε στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη “Με το καλό” για τον γάμο της, ενώ της ζήτησε αν το επιθυμεί να ψάλλει στο μυστήριο.

Δες φωτογραφίες από τη ζωή του:

Read More

And More