The Voice: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πέρασε γνωστό τραγουδιστή στα Battles

The Voice: Το βράδυ της Κυριακής 21 Νοεμβρίου ο Γιώργος Βέρρος από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, ανέβηκε στη σκηνή, δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό για να καταφέρει να παραμείνει στο σόου.

Ο λαϊκός τραγουδιστής που έχει διαγράψει ήδη τη δική του πορεία στην ελληνική δισκογραφία, ερμήνευσε το τραγούδι «Όλα τα ξεχνά» και κλήθηκε να αναμετρηθεί με τον Μάνο Ρεμιδιανάκη και την Ελένη Σκαμνιώτη. Ωστόσο, ο παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πριν την εμφάνιση τους πως ο Μάνος Ρεμιδιανάκης αποχώρησε από τον διαγωνισμό για προσωπικούς του λόγους.

Μετά τις δύο εμφανίσεις λοιπόν, ο coach του The Voice, Κωνσταντίνος Αργυρός, έπρεπε να επιλέξει τον διαγωνιζόμενο με τον οποίο θα συνεχίσει να διεκδικεί την πρώτη θέση στο μουσικό σόου.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εκτίμησε την προσπάθεια της Ελένης Σκαμνιώτη, παρόλα αυτά, αποφάσισε να συνεχίσει με τον Γιώργο Βέρρο, με τον οποίο ένιωσε μεγαλύτερη σιγουριά.

«Ξέρουμε και ακούγεται αυτό, ότι ο Γιώργος είναι ένας φανταστικός τραγουδιστής, με μία τρομερή τεχνική και θα συνεχίσω μαζί του», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος έδωσε την ευκαιρία για τον Γιώργο Βέρρο τον οποίο θα ξαναδούμε στα Battles.

Read More

And More