The Voice: Ο Βασίλης Λουκαδάκης μάγεψε με τη φωνή του – Η απώλεια των γονιών του και τα όνειρά του (vids)

4η Blind Audition και οι τέσσερις coaches είναι έτοιμοι να επιλέξουν τους καλύτερους για την ομάδα τους. Ο Βασίλης Λουκαδάκης είναι 38 ετών και ήρθε στο The Voice of Greece για να δείξει τις φωνητικές του ικανότητες. Από μικρή ηλικία με μια κιθάρα και πολλά όνειρα, ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με τη μουσική και να τραγουδά. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε ηλικία 16 ετών σταμάτησε την ενασχόλησή του με αυτό που αγαπούσε και στάθηκε βράχος στην περιπέτεια υγείας του πατέρα του.

Ο Βασίλης δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του μπαμπά του, ο οποίος ήταν άρρωστος και μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Στα 20 του χρόνια τον έχασε. Λίγο καιρό αργότερα, έφυγε από τη ζωή και η μητέρα του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο ίδιος κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και συνέχισε να ασχολείται με τη μουσική, κάτι που εν τέλει τον έσωσε…

Ο Βασίλης Λουκαδάκης ερμήνευσε το “Losing my religion” και μάγεψε τους coaches! Τις καρέκλες τους γύρισαν ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς, με τον 38χρονο ερμηνευτή να επιλέγει τελικά τον πρώτο.

Read More

And More