The Voice of Greece: Η 29χρονη Κατερίνα νίκησε τον καρκίνο και δοκίμασε τις δυνάμεις της στις blind auditions! Η συγκινητική εξομολόγηση (video)

Ελάχιστες είναι οι κενές θέσεις στις ομάδες των τεσσάρων coaches του The Voice of Greece και πρόκειται να συμπληρωθούν σήμερα με τη 12η Blind Audition! Ο μουσικός διαγωνισμός ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00, με πρώτη διαγωνιζόμενη την Κατερίνα Αναστασιάδου. Η 29χρονη ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τη μουσική σε ηλικία 7 ετών, μαθαίνοντας βιολί, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται με τη φωτογραφία.

Η Κατερίνα εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν μερικά χρόνια, όταν πάθαινε κρίσεις πανικού με συνέπεια να κάνει εξετάσεις και να μάθει ότι πάσχει από καρκίνο στον θυρεοειδή της.

«Γύρω στα 23 μου ξεκίνησα να παθαίνω κάποιες κρίσεις πανικού και δεν ήξερα τον λόγο. Ήταν από το άγχος μου αλλά σίγουρα όχι μόνο από αυτό. Μετά από πολλές εξετάσεις διαγνώσθηκα με καρκίνο του θυρεοειδούς μεταστατικό στους λεμφαδένες. Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, σκεφτόμουν να παρατήσω τελείως το τραγούδι. Οι γιατροί με είχαν για πολύ καιρό ντεμί ότι θα κάνεις κι άλλο χειρουργείο, δεν θα μπορείς να τραγουδήσεις και ταλαιπωρείς την φωνή σου. Αυτή η περιπέτεια κράτησε 7 χρόνια αλλά είχε αίσιο τέλος. Η αυτοπεποίθησή μου είχε πέσει τελείως. Όλοι πίστευαν σε εμένα εκτός από εμένα. Στο Voice έρχομαι για εμένα αλλά και για τους δικούς μου ανθρώπους.» 

Η περιπέτεια με την υγεία της κράτησε επτά ολόκληρα χρόνια, ωστόσο κατάφερε να βγει νικήτρια στη μάχη της με τον καρκίνο και σήμερα βρέθηκε στις auditions του The Voice!

Η Κατερίνα ερμήνευσε “Τα δειλινά” αλλά δυστυχώς δεν γύρισε κανείς την καρέκλα του! Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη της είπε ότι η ερμηνεία της δεν τη συνεπήρε…

Read More

And More