The Voice: Ποιος “έκλεψε” την ανιψιά του Πάνου Μουζουράκη;

Μία ανάσα πριν από τα live απόψε ολοκληρώνονται τα Battles του The Voice of Greece! Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να πάρουν την πιο δύσκολη απόφαση αλλά και να… κλέψουν τους διαγωνιζόμενους που θέλουν στη δική τους ομάδα.

Σειρά στα Battles είχαν η Λία Μίχου και η Φωτεινή Ανδρουλιδάκη, οι οποίες ερμήνευσαν το κομμάτι Καθρέφτης του Αλκίνοου Ιωαννίδη. Ο Πάνος Μουζουράκης δυσκολεύτηκε αρκετά σε αυτό το ντουέτο καθώς η Φωτεινή είναι η ανιψιά του

 

“Βρίσκομαι σε μια δύσκολη και περίεργη θέση. Ο λόγος που αυτό το τραγούδι χωρίστηκε σε ντουέτο είναι γιατί ήθελα δύο αφηγήτριες… Οι ενέργειές τους ήταν διαφορετικές πάνω στη σκηνή. Ήθελα το πιο ώριμο και το πιο άγριο. Για κάποιον λόγο, ο Θεός, το σύμπαν θέλει Λία να περάσεις στην επόμενη φάση” τόνισε ο coach, αφήνοντας εκτός την ανιψιά του, Φωτεινή Ανδρουλιδάκη.

Όμως το ταξίδι της νεαρής Κρητικιάς στο Voice δεν τέλειωσε εδώ, καθώς η Ελεωνόρα Ζουγανέλη την έκλεψε και την πήρε στην ομάδα της!

Read More

And More