The Voice: Το αιχμηρό σχόλιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη σε παίκτρια – “Νομίζω αυτοκανακεύεσαι παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται”

Στο σημερινό επεισόδιο του “The Voice” παρακολουθούμε την τελευταία φάση των knockouts.

Οι ομάδες των τεσσάρων coaches έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και οι τελευταίοι παίκτες προσπαθούν να κερδίσουν μία θέση σε αυτές. Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι πανέτοιμοι να ξεχωρίσουν αυτούς που πραγματικά αξίζουν.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, λοιπόν, παρακολουθήσαμε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να κάνει μία αυστηρή κριτική σε μία από τις παίκτριες της ομάδας της, την Ίριδα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι πρέπει να σταματήσει να αυτοκανακεύεται.

“Είσαι ένα κορίτσι με πολλή λάμψη. Έχεις ένα χάρισμα και στην μορφή και στην όψη και δεν εννοώ σκέτο ότι είσαι όμορφη. Έχεις μια παρουσία που αν δουλέψεις μπορεί να σε βοηθήσει… εάν δουλέψεις! Υπάρχει και μία πιθανότητα να μείνει μια πολύ ωραία παρουσία.

Εύχομαι να σου δοθεί η ευκαιρία να εκμεταλλευτείς ουσιαστικά το δώρο που έχεις και να πετύχεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Νομίζω ότι λίγο αυτοκανακεύεσαι παραπάνω απ’ όσο σου χρειάζεται. Είσαι δυνατό κορίτσι και δεν χρειάζεται να καλοπιάνεις τον εαυτό σου. Μπορείς να το κάνεις και χωρίς κανάκεμα”, ανέφερε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More