Tlive: Ποιος είναι ο δικηγόρος που βοήθησε την Ρωσίδα κατάσκοπο – Ο αιφνίδιος θάνατός του πριν 2 χρόνια

Συνεχίζεται η έρευνα των Αρχών για τη Ρωσίδα κατάσκοπο Ιρίνα Αλεξάντροβνα-Σμίρεβα, η οποία κυκλοφορούσε στην Ελλάδα με το όνομα «Μαρία Τσάλλα».

Στην εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψαν νέες πληροφορίες για τον δικηγόρο που φέρεται να βοήθησε την Ρωσίδα κατάσκοπο να φτιάξει τα χαρτιά της για να γίνει Ελληνίδα. Ο ίδιος άνθρωπος πέθανε αιφνίδια πριν δύο χρόνια, σε ηλικία μόλις 40 ετών από καρδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιάσονα Τσόλη, ο συγκεκριμένος δικηγόρος είχε γραφείο στην Αθήνα και αναλάμβανε τέτοιου είδους υποθέσεις, καθώς είχε ως μητρική γλώσσα τα ρώσικα. Ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ρωσία και μέσω μια υποτροφίας του ελληνικού Υπουργείου εξωτερικών ήρθε για σπουδές στην Ελλάδα.

 

Συνάδελφος του δικηγόρου αποκαλύπτει στο T-Live: «Εργατικός, ευγενικός, χαμηλού προφίλ. Καλό παιδί ήταν. Ήταν έξω και γύρισε μια μέρα στο σπίτι του και δεν ξύπνησε. Τον βρήκε η κόρη του μέσα στο σπίτι. Ήταν υπότροφος του Υπουργείου Εξωτερικών, τέλειωσε, πήρε την ελληνική υπηκοότητα, γράφτηκε ως ασκούμενος και έγινε δικηγόρος. Μέχρι τα 18 του ήταν στο εξωτερικό». 

Read More

And More