Tlive: Συγκινεί η εξομολόγηση της 19χρονης Ελεονώρας για το τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή – Έχασε για πάντα το αριστερό της μάτι

Η 19χρονη κούκλα Ελεονώρα φιλοξενήθηκε στο T-live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή. Ήταν Μάρτιος του 2022, όταν ανέβηκε στο μηχανάκι του φίλου της για να επιστρέψει στο σπίτι της, με αποτέλεσμα λίγα λεπτά μετά να χάσει το μάτι της από το σοβαρό ατύχημα.

«Είχα βγει με την κολλητή μου, ήρθε με τη μηχανή του στις 6.30 το πρωί να με πάρει. Ανέβηκα, λίγα μέτρα πιο κάτω πέσαμε. Έχω χάσει την όρασή μου από το αριστερό μου μάτι, είμαι με μία καρωτίδα. Έσπασα λεκάνη και ισχίο και δεν ακούω καλά από τα αριστερά» εξομολογήθηκε η 19χρονη που έμεινε για δύο μήνες στο νοσοκομείο, προσπαθώντας να αναρρώσει από τα βαριά τραύματά της.

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε ότι είχε τρέλα με τις μηχανές αλλά είχε δεύτερες σκέψεις για το αν θα έπρεπε να ανέβει στο μηχανάκι του αγοριού. «Δεν θυμάμαι τι έγινε, έπεσα σε κώμα. Ούτε ξέρουμε τι έγινε» είπε χαρακτηριστικά.

«Η μαμά μου με στήριξε πολύ. Η ψυχολόγος, η υπομονή και η συνήθεια έπαιξαν ρόλο. Η όραση δεν μπορεί να αποκατασταθεί, εξωτερικά ναι θα μπορούσε να αποκατασταθεί η όψη» πρόσθεσε η 19χρονη που έχασε τις Πανελλαδικές εξετάσεις και δεν πέρασε στην κτηνιατρική σχολή που τόσο επιθυμούσε.

Δες όλη τη συνέντευξη στο T-live:

Read More

And More