Top Chef: Ο Τζώρτζης επέστρεψε και το twitter τον υποδέχτηκε με τρελά κέφια

Το Top Chef ο δημοφιλής διαγωνισμός μαγειρικής επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση, κάνοντας πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής μέσα από το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Οι πιστοί των ριάλιτι αντιλήφθηκαν από το πρώτο τρέιλερ τη συμμετοχή δύο παικτών από τα παλιά.

Αναφερόμαστε στον Δημήτρη Τσίκιλη και στον Τζώρτζη Παπανικολάου, οι οποίοι στο παρελθόν ξεχώρισαν από τη συμμετοχή τους στο MasterChef.

 

Ποιος είναι ο Δημήτρης Τσίκιλης;

Το πρώτο πιάτο που δημιούργησε ήταν μία χωριάτικη σαλάτα. Έκτοτε, όμως, ακολούθησε μία σημαντική πορεία, που τον οδήγησε σήμερα στη θέση του σεφ σε ένα από τα σημαντικότερα εστιατόρια της Αθήνας. Η δημιουργική πινελιά του αποτυπώνεται και στο ιδιαίτερο στυλ του που τον κάνει να ξεχωρίζει. Είναι μπαμπάς δύο παιδιών που ανυπομονούν να τον δουν να συναγωνίζεται με άλλους επαγγελματίες του χώρου. Έχει λάβει και στο παρελθόν μέρος σε διαγωνισμό μαγειρικής, όμως πιστεύει ότι το επίπεδο του Top Chef θα τον εξελίξει, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με τους καλύτερους του χώρου.

Ποιος είναι Τζώρτζης Παπανικολάου;

 Ο 29χρονος σεφ έρχεται από την Αθήνα να μας δείξει πόσο πολύ του αρέσει η γαστρονομία, αλλά και η τηλεόραση. Έχει μάθει να επικεντρώνεται στον στόχο του και να εξουδετερώνει οποιοδήποτε εμπόδιο, αλλά και… αντίπαλο! Στο Top Chef θέλει για να αποδείξει ότι είναι ένας αληθινός επαγγελματίας, που εξελίσσεται διαρκώς. Οι γεύσεις του είναι έντονες όπως και τα extreme sports, με τα οποία ασχολείται. Του αρέσει ο κινηματογράφος και λατρεύει να βοηθά τους άλλους. Η αγάπη του για προσφορά τον οδηγεί όπου υπάρχει ανάγκη και η συμμετοχή του σε φιλανθρωπικές δράσεις γεμίζει την ψυχή του, όπως λέει. Δηλώνει, μάλιστα, ότι αν κερδίσει το έπαθλο, θα διαθέσει μέρος του ποσού σε ανάλογους φορείς.

Στο twitter το βράδυ της πρεμιέρας ο Τζώρτζης ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το κοινό τον περίμενε διακαώς στη νέα του συμμετοχή σε ριάλιτι.

Διαβάστε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα tweets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More