VINYΛΙΟ: Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του γιόρτασαν τα 15 χρόνια Ράδιο Αρβύλα στο φινάλε της σεζόν

Με μια αφιερωματική εκπομπή στα 15 χρόνια Ράδιο Αρβύλα, αποχαιρέτησε ο Αντώνης Κανάκης τους τηλεθεατές του ANT1 μέσα από το τελευταίο VINYΛΙΟ της φετινής σεζόν.

Στο πλευρό του ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης, αλλά και όλοι οι συντελεστές της εκπομπής, με τους περισσότερους από αυτούς να βρίσκονται στην παρέα από την πρώτη πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα.

Η τελευταία εκπομπή για φέτος τα είχε όλα! Συγκίνηση, γέλια, αλλά και βίντεο που με το πέρασμα των ετών έγιναν viral. Ο Αντώνης Κανάκης αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του ANT1 σβήνοντας την εντυπωσιακή τούρτα για τα 15 χρόνια Ράδιο Αρβύλα, ενώ το VINYΛΙΟ ολοκληρώθηκε με ένα μουσικό αφιέρωμα από τους καλλιτέχνες που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από το πλατό της εκπομπής.

«Αυτά τα 15 χρόνια του Ράδιο Αρβύλα και βάλε κι άλλα δέκα του Αμαν κι άλλα τέσσερα του Κομφούζιο. Είναι μια ολόκληρη ζωή και την έχουμε μοιραστεί μαζί σας.

Για αυτό πρώτα από όλα και πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς μέσα από την καρδιά μας. Περάσαμε πολλές παράξενες και δύσκολες στιγμές και φέτος κλείνει μία σεζόν κι η τραγωδία στα Τέμπη διαπιστώσατε πόσο πολύ μας επηρέασε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν βρήκαμε ξανά τον εαυτό μας από τότε, αλλά περάσαμε πολλές στιγμές μαζί όταν ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα με την δολοφονία του Αλέξη», είπε στο κλείσιμο της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης.

 

Read More

And More