X-Factor – Ηλίας Ψινάκης: «Το σόου είναι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και δεν πάει καλά σε νούμερα»

Το βράδυ της Κυριακής 5/6 πραγματοποιήθηκε το 3ο live του X-Factor και όπως κάθε φορά, στο τέλος της βραδιάς ένας από τους έπρεπε να αποχωρήσει.

Ο Κωνσταντίνος Μπόρεκ ήταν ο παίκτης που δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, αφού ο coach του, Χρήστος Μάστορας έκρινε πως έκανε τον κύκλο του στο σόου.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς όμως, δεν έλειψαν τα καυστικά σχόλια του Ηλία Ψινάκη, αυτή τη φορά όμως, ξάφνιασε τους πάντες, αναφερόμενος στην παρουσία του στο μουσικό σόου.

«Να πω κάτι που θέλω να μοιραστώ μαζί σας; Έχω κάνει κριτική και αυτοκριτική για αυτό που κάνουμε παρόλο που θα κάνει εγκεφαλικό ο διευθυντής του Mega ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Εγώ βλέπω τα πράγματα με άλλη σκοπιά. Νομίζω ότι έχει γίνει μια αδικία σε αυτό το σόου. Και θα καταλήξω ότι φταίω εγώ. Αυτό το σόου είναι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και δεν πάει καλά σε νούμερα. Άρα σημαίνει ότι κάτι λάθος κάνουμε. Γιατί τα νούμερα αντικατοπτρίζουν αν κάνουμε κάτι καλό ή όχι. Έτσι σκέφτηκα. Όταν γίνεται κάτι, εγώ εξετάζω που φταίω εγώ», είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

Και συνέχισε: «Σκεφτόμουν μήπως η παρουσία μου σε ένα τέτοιο σόου που είναι όλοι δεμένοι, μήπως είναι βαρετό. Στην πρεμιέρα ήταν όλα πολύ καλά. Όταν είδα το επεισόδιο είδα ένα πάρα πολύ βαρετό σόου, που δεν ξέρω ποιος φταίει. Σκέφτηκα μήπως η παρουσία μου σας έχει απορρυθμίσει και σας έχει μπλοκάρει. Γιατί ήταν όντως βαρετό.

Σήμερα ήταν υπέροχο. Έχω λίγο μπλοκάρει. Θα το λύσω στο επόμενο. Γιατί αν φταίω εγώ, εσείς κάνετε τη δουλειά σας κι εγώ το κέφι μου… Ήθελα να πω μήπως εγώ κάνοντας το κέφι μου σας μπλοκάρω. Γιατί σε περίπτωση που εγώ σας μπλοκάρω και πάει χάλια. Χάλια πάει».

Read More

And More