X-Factor: Κατερίνα Λιόλιου και Ηλίας Μπόγδανος θα βρίσκονται στο backstage του μουσικού διαγωνισμού

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του X-Factor που αυτή τη φορά έρχεται μέσα από τη συχνότητα του Mega!

Πριν από λίγες ώρες έγιναν γνωστά τα πρώτα τρία ονόματα που θα πλαισιώνουν την κριτική επιτροπή του μουσικού διαγωνισμού. Συγκεκριμένα, μέσα από τις εκπομπές «Mega Καλημέρα» και «Πάμε Δανάη» αποκαλύφθηκε πως τα τρία πρόσωπα που θα δούμε στην κριτική επιτροπή είναι ο Μιχάλης Κουινέλης, ο Χρήστος Μάστορας και η Μαρίζα Ρίζου.

Στο backstage θα βρίσκεται η Κατερίνα Λιόλιου ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Mega Καλημέρα που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 3/2 στο πλευρό της θα βρίσκεται και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στις πρόβες και τα γυρίσματα του X-Factor και συνάντησε την Κατερίνα Λιόλιου, η οποία δήλωσε: «Αυτή είναι η πρώτη μου επαφή με αυτό εδώ το σπορ, θα προσπαθήσω να το κάνω όσα καλύτερα γίνεται. Δεν το βλέπω σαν ρόλο, εγώ θα είμαι στο σπίτι. Θα είμαι δίπλα στους παίκτες, το άγχος τους, τη χαρά τους. Εγώ θα είμαι η Κατερίνα. Δίπλα μου θα είναι και άλλο ένα υπέροχο πλάσμα, ο Ηλίας Μπόγδανος. 

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος από τη στιγμή που έμαθα ότι θα πάρω αυτή τη θέση, πόσο μάλλον μαζί με την Κατερίνα που σίγουρα δεν θα έχω άγχος δίπλα της», ανέφερε ο Ηλίας Μπόγδανος. 

Read More

And More