X-Factor: Όλα όσα έγιναν στις πρόβες για το πρώτο live show

Λίγο πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση στο πρώτο live show του «X Factor» την Κυριακή 22 Μαΐου στις 21:00 στο MEGA, η κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη συνάντησε τις ομάδες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου, που θα έρθουν αντιμέτωπες, αλλά και τους δύο κριτές-μέντορες.

Σε ρόλο ρεπόρτερ, η Μαρίζα Ρίζου «ανέκρινε» την ομάδα της. Οι Ιωσηφίνα και οι Case Zero ανυπομονούν, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης δηλώνει «Θα το ζήσουμε στο έπακρο!», η Εβελίνα Κατσιάκου δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της και ο Χρήστος Αδαμόπουλος λέει «Πάμε να περάσουμε τέλεια!».

Η Μαρίζα Ρίζου εξήγησε πώς προετοίμασε την ομάδα της για το πρώτο live show: «Βρήκαμε για τον καθένα ένα τραγούδι που να είναι κοντά στον εαυτό του και να αφήνει χώρο να βγάλει την ερμηνεία και τον τρόπο του. Ο καθένας πρέπει να βρει τι πραγματικά επιθυμεί ο ίδιος».

Την πιο ανεβασμένη διάθεση έχει και η ομάδα του Χρήστου Μάστορα. Ο Κωνσταντίνος Ντάσιος άφησε ένα υπονοούμενο για το «ιταλικό» τραγούδι που θα πει, η Κατερίνα Λαζαρίδου είπε ότι θέλει να ζήσει την εμπειρία στο φουλ, η Αριστέα Αλεξανδράκη υποσχέθηκε να δώσει το 100%, ενώ ο Borek ανέφερε ότι «Θα κάνουμε πανικό!» με ένα τραγούδι από τα ’90s.

Ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε ότι αρχικά θα τραγουδήσει μαζί με την ομάδα του και, χαριτολογώντας, τόνισε για το επίπεδο των διαγωνιζόμενων: «Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά είναι καλά και ισάξια, αλλά τα δικά μου είναι λίγο καλύτερα!».

Read More

And More