YFSF: O μεγάλος νικητής, τα δάκρυα και οι εκπλήξεις

Μετά από αρκετούς μήνες και εβδομάδες με μοναδικές εμφανίσεις το Your Face Sounds Familiar all star έφτασε στο τέλος του. Οι τέσσερις φιναλίστ του μεγάλου τελικού είναι ο Ησαϊας Ματιάμπα, ο Ίαν Στρατής, η Τάνια Μπρεάζου και ο Θανάσης Αλευράς. Ωστόσο, από τη σκηνή του show πέρασαν και όλοι οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι.

Η Κατερίνα Στικουδη συνεργάστηκε με την Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Λευτέρης Ελευθερίου με τον Κρατερό Κατσούλη ενώ η Μπέτυ Μαγγίρα σε μια σόλο εμφάνιση ανέβασε τη θερμοκρασία μέσα στο πλατό.

Οι τέσσερις φιναλιστ με τις εμφανίσεις τους κατάφεραν να συγκινήσουν κοινό και κριτική επιτροπή η οποία χάρισε σε όλους ένα δυνατό χειροκρότημα. Η Τάνια Μπρεάζου καθήλωσε ως Celine Dion, ο Ησαϊας Ματιάμπα μάγεψε ως Δημήτρης Υφαντής, ο Ίαν Στρατής ως άλλος Michael Jackson μας άφησε με το στόμα ανοιχτό ενώ ο Θανάσης Αλευράς έκανε τους πάντες να δακρύσουν ως άλλος Γιώργος Μαρίνος.

Στη συνέχεια της βραδιάς η Μαρία Μπεκατώρου μοίρασε τα βραβεία τους με την Ζωζώ Σαπουντζάκη και την Άντζελα Δημητρίου να περνούν από τη σκηνή για να κάνουν τις σχετικές απονομές. Μια απονομή όμως έκανε και ο Βαγγέλης Σερίφης στην Κατερίνα Στικούδη.

Αμέσως μετά η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε για πρώτη φορά το τραγούδι της “Σκλάβα” ενώ από τη σκηνή πέρασε και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Η στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έφτασε λίγο μετά με τον Θανάση Αλευρά να κατακτά την τέταρτη θέση, τον Ησαϊα Ματιάμπα την τρίτη και την αγωνία να κορυφώνεται. Τελικά ανάμεσα στην Τάνια Μπρεάζου και τον Ίαν Στρατή εκείνος που κατάφερε να επικρατήσει στην προτίμηση του κοινού είναι η Τάνια Μπρεάζου.

Ετικέτες

Read More

And More