Your Face Sounds Familiar: Η λαμπερή πρεμιέρα του show – Συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου

Το βράδυ της Κυριακής, στις 21:00 ακριβώς το «Your Face Sounds Familiar» έκανε πρεμιέρα για να χαρίσει στα βράδια μας λάμψη, μαγεία και χαρά. Το απόλυτο show μεταμφιέσεων με τη μοναδική Μαρία Μπεκατώρου και τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια στην κριτική επιτροπή, επέστρεψε για 7η σεζόν με εκρηκτική διάθεση!

Στην έναρξη του YFSF είδαμε τις καλύτερες εμφανίσεις των δέκα συμμετεχόντων που είχαν κλέψει τις εντυπώσεις στους προηγούμενους κύκλους και είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν νέες απολαυστικές μεταμορφώσεις! Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής επιστρέφουν στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» με εντυπωσιακές εμφανίσεις, εξαιρετικές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών και ανατρεπτικά ντουέτα.

Η Μαρία Μπεκατώρου ανέβηκε στη σκηνή του αγαπημένου της τηλεοπτικού project και ήταν απλά απαστράπτουσα. Η παρουσιάστρια εμφανώς ενθουσιασμένη αλλά και συγκινημένη για την επιστροφή του YFSF ανέφερε χαρακτηριστικά: “Το Your Face Sounds Familiar All Stars επέστρεψε κι είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Και ξέρω ότι και εσείς είστε! Αυτή τη χρονιά θα το αγαπήσετε και εσείς! Κάναμε αυτό που θέλατε. Συγκεντρώσαμε καλλιτέχνες που με τις εμφανίσεις τους μας έκαναν να γελάσουμε και να διασκεδάσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ συγκινημένη γιατί από το 2013 έχω συνδεθεί πάρα πολύ με το show. Νιώθω ότι αναβιώνει φέτος ένα πολύ μεγάλο μέρος της ιστορίας του”.

Read More

And More