Zενεβιέβ Μαζαρί: «Μιλήσαμε με τη Βίκυ Καγιά, έχουμε παιδιά, είμαστε γυναίκες, δεν μιλάμε μόνο για δουλειά»

Τη Ζενεβιέβ Μαζαρί συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τρίτης 14 Μαρτίου σε event γνωστού περιοδικού και εκείνη μίλησε για τα μυστικά ομορφιάς της, τον γάμο της αλλά και τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά.

«Το μυστικό ομορφιάς μου είναι ο πάρα πολύ καλός γιατρός μου. Η ηλικία μου θεωρώ είναι νούμερο. Άλλες μέρες ξυπνάω και είμαι η ηλικία μου και άλλες μέρες ξυπνάω και είμαι 18. Υγιής να είμαι και όλα τα άλλα έρχονται» είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Για τη σχέση με τον σύζυγό της ανέφερε, «Δεν υπάρχει μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο. Εννοείται ότι έχουμε περάσει κρίση με τον σύζυγό μου. Είμαστε 16 χρόνια μαζί και έχουμε δυο παιδιά. Ο άντρας μου εργάζεται στο εξωτερικό, οπότε έχει τύχει να μείνουμε χώρια αλλά δεν έχουμε χωρίσει».

Σχετικά με τη Βίκυ Καγιά και το unfollow στο instagram, η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε, «Με την Βίκυ Καγιά μιλήσαμε. Έχουμε παιδιά, είμαστε γυναίκες, δε μιλάμε μόνο για τη δουλειά σε αυτή τη ζωή. Το Instagram είναι ένας χώρος που σημασία έχει ποιοι και πόσοι σε ακολουθούν, όχι ποιοι και πόσοι δεν σε ακολουθούν. Δεν είναι προαύλιο Λυκείου, δεν έχουν σημασία αυτά τα πράγματα. Υπάρχει κόσμος που γνωρίζω και δε με ακολουθεί, δεν πήγα να τους πω να με κάνουν follow. Ιnstagram είναι, δεν είναι η πραγματική ζωή».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Read More

And More