Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι αποκρουστικό να λένε για μένα ότι δέρνω τη γυναίκα μου, η λάσπη δούλεψε πολύ»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 30/10 στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα πρόσφατα δημοσιεύματα του διαδικτύου που έκαναν λόγο ότι χτύπησε τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

Όπως σημείωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης, όλα ξεκίνησαν από το δημοσίευμα ενός site που αργότερα πήρε διαστάσεις στο twitter.

«Το δημοσίευμα αυτό ξεκίνησε από ένα παρακμιακό site. Ήμασταν με την Ευγενία σε ένα τραπέζι με τον Αμερικανό πρέσβη και μου το έστειλαν εκείνη την ώρα από το γραφείο Τύπου. Το είδα και δεν έδωσα, πιστέψτε με, την παραμικρή σημασία. Ήταν από ένα site τόσο ασήμαντο και ένα θέμα τόσο εξωφρενικό που είπα “ποιος ασχολείται;”.

Τις επόμενες δύο ημέρες ήταν πρώτο trend στο twitter κυρίως από τους πολιτικούς αντιπάλους που όχι μόνο υιοθέτησαν το δημοσίευμα, αλλά το φούσκωσαν με διάφορους τρόπους. Κάποια στιγμή αναγκάστηκα να μιλήσω, μίλησε και η Ευγενία, το μαζέψαμε και σταμάτησε» ανέφερε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Ναταλία Γερμανού.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια πως «για άλλη μία φορά συνειδητοποίησα πόσο εύκολη είναι στην εποχή μας η ανθρωποφαγία. Προφανώς, η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική, δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Δεν είναι κάτι που δε θα μπορούσε να έχει συμβεί, είναι κάτι που είναι αποκρουστικό. Ό,τι το χειρότερο! Γι’ αυτό και στην αρχή το πήρα λίγο αψήφιστα γιατί λέω ότι δε θα πιστέψει κανείς για μένα ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Κι όμως, η λάσπη δούλεψε πολύ».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More