Άδωνις Γεωργιάδης: «Χαίρομαι που η Αριστερά μίλαγε για τα Δεκεμβριανά και τώρα ανεβάζει φωτογραφίες με την τούρτα και τον σκύλο»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο, Ελισάβετ Οικονόμου έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης το απόγευμα της Δευτέρας 4/12 βρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου του αδελφού του στο Ίδρυμα Θεοχαράκη και μεταξύ άλλων, σχολίασε τον χώρο της Αριστεράς, τον Στέφανο Κασσελάκη. Ακόμη, μίλησε και για την απώλεια των γονιών του.

«Είχαμε δύο καταπληκτικούς γονείς αλλά μας έκαναν να μεγαλώσουμε τόσο αγαπημένοι. Έχουν περάσει 33 χρόνια από όταν πέθανε ο πατέρας μου και 30 από τη μητέρα μου και παραμένουμε και οι τρεις ενωμένοι».

Για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο των γάμων ομόφυλων ζευγαριών ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Συζητάμε συνέχεια για ένα νομοσχέδιο που δεν έχουμε δει, ας το δούμε και εδώ είμαστε».

Ερωτηθείς για τον Στέφανο Κασσελάκη και αν μπορέσει να διατηρήσει την ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Άδωνιας Γεωργιάδης ανέφερε: «Να του ευχηθώ να του ζήσει η Φάρλεϊ, είδα τα γενέθλια, τα κεράκια που σβήσανε. Εμένα μου αρέσει που η Αριστερά που μίλαγε για τα Δεκεμβριάνα και τον Άρη Βελουχιώτη, τώρα σβήνει τα κεράκια της συμπαθέστατής Φάρλεϊ. Είναι μία πρόοδος».

Read More

And More